teściowa wyrwała jej bardzo dużo ale szybko odbijała musi być ekspansywna dlatego będziemy obserwować,a propo krety krety masz inteligentne u mnie tez ryły mój pięknyskalniak a trawnika nie, bo pod nim mam cement działak niegdyś była miejscem na stare smietniki takie murowane i tego jak siałam trawnik nie wiedziałam, ale teraz mam chociaz spokój a kreta w ty roku nie było,
stipę kupiłam przypadkowo niedawno w leroy merlin ładne sadzonki byłam w szoku że taki wybór traw tam mieli i żurawek naprawdę prawie wszystkie ogrodowiskowe więc nie mogłam się oprzeć zobaczymy czy przezimuje, nie wiem czy okrywać może lepiej spróbować ją zahartować co myślisz?
Zupełnie nie znam szkarłatki, ale przyznam że to bardzo orginalna roślina. Mnie jak by się jakimś cudem wysiała to bym wzieła za chwasta. Ile to roślin człowiek jeszcze nie zna.
masz racje , teściowa też to wyrywała ale tak sie rozrastało że jak zobaczyła kwiaty i piekne owoce to zostawiła do obserwowania czekamy do przyszłego roku jak sobie poradzi.
Witaj Natalko, trochę się spóźniłam za Twoim powitaniem, ale też chiałabym się z Tobą przywitać, masz
śliczną córeczkę i przepiękny japoński klimacik, rabaty żwirowe, i murek, to musi być to, czego oczekujesz, czyli idealnie dopracowanej harmonii i elegancji, ogródek musi być w końcu bezpieczny dla takiego maluszka
fotki właśnie ostatnio dodałam nowe , też z braku czasu nie rozmawiam z ludźmi na forum dlatego nic u mnie się nie dzieje a zdjęcia mam "brzydkie" bo aparat mi się popsuł i robię je telefonem, wiec takich byle jakich nie chce wrzucać, może jak jesień już zawita u mnie w ogrodzie to dorzucę coś nowego
Witaj Natalio, przychodzę z rewizytą i oczu nie moge oderwać - REWELACYJNA zmiana Boski minimalizm, który uwielbiam. A może hakone i stipy uda Ci się wpleść również na skalniak, aby była kontynuacja?