Uff wystraszyłam się że już na giełdę nie pojedziesz!!! A tu jeszcze las szabelek trzeba zakupić Ja potrzebuje storczyki, jak rok temu
Ponadto musimy jako grupa zaprezentować nasze hunterki w czasie wypadu giełdowego.
Superowa donica, napisz gdzie i za ile kupiłaś
Oczywista oczywistość, ale jeszcze nie sypne dopóki nie będę miala pewności że zima nie wróci na całego pod koniec lutego Moje cebulowe jeszcze siedzą w ziemi pod grubą warstwą kory, robię im strefę 6b
Celinka tez czytałam, że na rozpuszczający śnieg można sypać z głowy podlewanie. Problem polega na tym, że sniegu już od dawna u mnie niet a sypać nawóz 31 stycznia to już by była lekka przesada
Popatrzymy na temperaturę i jak siebie znam i moje ograniczenia czasowe wiosną to akurat się wkomponuje z nawoźeniem na marzec
I co z naszą giełdą?
Ja pryskam bo zakupiłam zainfekowane bukszpany przędziorkami i od dwóch lat ich wytępić nie moge. Niestety nie wierzę w naturalne metody, to tak jakby zapalenie płuc leczyć czosnkiem... Pacjent może przeżyć lub umrzeć.... Wierzę w chemie... I za duzo wlozyłam mojego czasu i pieniędzy aby stracić bukszpany.