Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

malgorzata_s... 15:29, 11 lut 2014

A ja myślałam że te hiacynty to teraz już tak kwitną Szabelki superowe
Sebek 15:57, 11 lut 2014

Donica świetna - szabelki też Po ile były? Z salonu muszę chyba wyciepać to co mam, bo beznadziejnie wyglądają...
Milka 16:43, 11 lut 2014

Gosiu, to ubiegłoroczne, kupiłam je w Holandii w Keukenhof, jako nowość, są cudne, oby zakwitły

Sebciu, jestem zadowolona, ale i tak mi jeszcze brakuje, 2 małe i 2 średnie, na giełdzie popatrzę; w pobliżu siebie mam wielkie centrum, raczej znane w Polsce i u nich można głowę stracić
Urszulla 16:51, 11 lut 2014

Świetne szabelki w ślicznej donicy
Pozdrawiam.
Milka 17:39, 11 lut 2014

Jagódko, żarty zawsze humor poprawiają

Bogusiu, cieszę się że werbeny ruszyły widziałam

Basiu, zapewne poczekam z wykopaniem, postaram się jak najmniej krzywdy winorośli zrobić

Bogdziu, stary nie utrzymam, wnuki rosną, drugi, to imprezownia, o starości tez tzrzeba pomyśleć, będę się starać i może nie zniszczę, a upiększę

Mariola, moje cięłam jak były mniejsze, teraz wielkie, nie chce mi się, a dzięki temu co rok jest magia, jak kwitną hortki i inne tam nie wytrzymają, to południowo-zachodnia strona, tam jest sucho i gorąco, raczej myślę o perovskiej i innych lubiących takie warunki..dosadziłam rok temu w tym miejscu 6 budlei

Renia, one zostaną, z przodu dojdzie ten gruz, powstanie podwyższona rabata, jaka jeszcze nie wiem, coś się wymyśli wiosna trwa, no ciepło jest, oby tak zawsze nas dopieszczało, jeśli o mnie chodzi, mogę co rok obchodzić takie zimy

Dasia, jeszcze ciut i u was będzie

Pola, jeden zostawię, wystarczy

Evchen, ooo zguba, jak miło nadal będzie tam pięknie, to taka ściana kwitnąca, bo ciut w bok są też tamaryszki i jak one kwitną, to też czad

Kondziu, nie likwiduję, pokazałam miejsce, gdzie z przodu będzie wyższa rabata, bo gruz muszę wywalać będzie dobrze, ale potrwa trochę

Aga, widziałam, dzięki wielka ta laurowiśnia

Ewa wzajemnie, czyli wiosennie

Gosia, ze swoją magnolią utrafiłaś idealnie

Ula, cieszę się, ze się podobają

Madzenka 19:21, 11 lut 2014

Uff wystraszyłam się że już na giełdę nie pojedziesz!!! A tu jeszcze las szabelek trzeba zakupić Ja potrzebuje storczyki, jak rok temu
Ponadto musimy jako grupa zaprezentować nasze hunterki w czasie wypadu giełdowego.
Superowa donica, napisz gdzie i za ile kupiłaś
bociek 19:30, 11 lut 2014

Ufffffff, no kamien z serca, ze jasminowce zostaja. Sa niebywale piekne A winogrona zal Powiem Ci, ze ta wiosna u Ciebie troszeczke mnie zaczyna martwic, strasznie wczesnie to wszystko...
Szabelki i donice fajne i czytam, ze kolejny wypad na gielde szykujecie Dolaczylabym do Was, ale za daleko

Buziaki zostawiam
agata19762 20:31, 11 lut 2014

pozdrawiam Irenko równie wiosennie
Milka 14:50, 12 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)
Uff wystraszyłam się że już na giełdę nie pojedziesz!!! A tu jeszcze las szabelek trzeba zakupić Ja potrzebuje storczyki, jak rok temu
Ponadto musimy jako grupa zaprezentować nasze hunterki w czasie wypadu giełdowego.
Superowa donica, napisz gdzie i za ile kupiłaś

Chyba będę
Oj, moje hunterki uciapane, mus wyczyścić
Milka 14:54, 12 lut 2014

bociek napisał(a)
Ufffffff, no kamien z serca, ze jasminowce zostaja. Sa niebywale piekne A winogrona zal Powiem Ci, ze ta wiosna u Ciebie troszeczke mnie zaczyna martwic, strasznie wczesnie to wszystko...
Szabelki i donice fajne i czytam, ze kolejny wypad na gielde szykujecie Dolaczylabym do Was, ale za daleko

Buziaki zostawiam

Ten wypad, to pierwsze spotkanie w tym roku, takie wiosenne ja buksika stozka tak koniecznie chcę, ale jak nic nie kupię też będę zadowolona, bo moje dziewczynki zobaczę
Póki co na ogrodzie ok, ale mało tam zaglądam, mam szalone tempo, nie wyrabiam