...Madżen miej litość dla zapracowanego narodu...tyle stron do nadrabiania...a planowałam taki fajny lightowy dzień dzisiaj i wyszło jak zawsze ...u nas też Wiosna!!!
Bo inspiracje mają to do siebie, że inspirują Madżen inspirują też. A im ciekawsze, tym bardziej Madżen inspirują. Czyli ładna inspiracja = nowe zmiany u Madżenki. Madżen, dobrze wyjaśniłam?
Na wszelki wypadek już to zrobiłam
Ludzie ! Ile nadrabiania. Nie opłaca się was zostawiac nawet na trzy dni , bo potem nie da się tego co tu się dzieje ogarnąć Przeleciałam na szybciora i melduje , że u mnie już wychodza tulipany , krokusy. Kocimietki , floksy i ostrózki ostro odbijają. W sobotę promanal i cięcie grabiatek , a potem to już ostre porzadkowanie rabat. pozdrawiam was wszystkich baaardzo wiosennie
Wszystkich już łapki swędzą po kilkumiesięcznym odwyku od ogrodu mi się udało trochę poczyścić byliny a dzisiaj zaliczyłam pierwszy wypad do ogrodniczego udało mi się kupić siarczan potasu i mam nadzieję odżywić mojego zagłodzonego bukszpana
Marzenko czy masz jakieś połączenie tulipanów Angelique i traw? Jakie trawy najbardziej by pasowały ?
Marzenko, będę w opozycji nie będzie mrozów ani w kwietniu ani w maju, ten rok będzie u nas ciepły A mnie wczoraj jedna pszczółka koło nosa przeleciała, jak była radość z jej bzyczenia