Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:32, 10 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Nadal nie ma fotek..... nie wiem czy się fochać skoro sam nie daję przykładu Poczekam cierpliwie Pościągałem sobie zdjęcia kompozycji Danusi i Twoich w czerni i bieli i będę chyba je kopiować przy jednym wejściu

Sebuś jednoroczne zaraz po psadzeniu nie zachwycają.... Trzeba poczekać dwa tygodnie
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:30, 10 maj 2014

Do góry
Nadal nie ma fotek..... nie wiem czy się fochać skoro sam nie daję przykładu Poczekam cierpliwie Pościągałem sobie zdjęcia kompozycji Danusi i Twoich w czerni i bieli i będę chyba je kopiować przy jednym wejściu
Ogród niby nowoczesny ale... 21:26, 10 maj 2014

Do góry
Ale perełka wśród ogrodów się nam robi - fiu fiu Świetnie to wszystko wygląda A różowe donice genialnie wyglądają wśród tych stonowanych barw
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:00, 10 maj 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Piękne wpisy poczyniliście, Sebek pisałeś pracę? A to niespodzianaka! Bardzo Wam dziękuję za to, że w tym zapędzeniu i braku czasu jaki teraz mnie dopada, mogę się wzruszyć, że jesteście mi życzliwi i przychylni.

Mój ogród odzwierciedleniem mojej duszy, czasem radosny (czerwone przebłyski świąteczne), czasem smutny (czerń), a czasem nostalgiczny, spokojny, wyciszony ale nieskazitelnie elegancki (biel). Limonkowa żółć ma za zadanie poderwać mnie z zamyślenia i zmusić ( w sumie raczej napędzić, bo zmuszać to mnie nie trzeba ) do działania i zmian.

No piękna petunia, odwrotność miałam ale tej nie zawsze zaskoczysz Danusiu jakąś "perełeczką" pozdrówka
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 18:38, 10 maj 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Piękne wpisy poczyniliście, Sebek pisałeś pracę? A to niespodzianka!

Pisanie tego to był dla mnie wyczyn - ale chyba jeszcze większym będzie się wyuczyć 4,5 strony A4 Mam na to jeszcze 10 dni - jeszcze nie zacząłem
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:23, 10 maj 2014

Do góry
Tiaaaaaa - o takim kierunku nawet nie myślałem....
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:40, 10 maj 2014

Do góry
Agata - UE Katowice Tylko ciągle się jeszcze waham nad ostatecznym kierunkiem....
Ogrodnik Mimo Woli cd 11:07, 10 maj 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Wiosną myślalam, ze jest pięknie. Co mam teraz powiedzieć gdy zaczyna się spektakl?

Teraz znów zaczyna być kolorowo.. czyli wszystkie poplątane kolory.. ale to u mnie nieuniknione.. i już nie walczę nad kolorystyką.. trudno.... jak napisał Sebek.. ogród to odzwierciedlenie duszy ogrodnika ..
Powojnik Guernsey Cream.. muszę go przesadzić... ale gdzie??????? W cieniu jest słabiutki..
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:31, 10 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Teraz tylko ustne i geografia, a w czerwcu zawodowe... Po dwudziestym można powiedzieć, że luzik

Rety, ale teraz to ciągną i ciągną, kiedyś - jak dobrze poszło - to w ciągu 2 dni było pozamiatane i z czapki. Tylko jeszcze kiedyś na angielski ustny trzeba było przyjść i już. I jeszcze tych przedmiotów więcej coś trzeba brać, żeby pewnie się załapać na konkretny kierunek.
Ja miałam tylko polski, matme rozszerzoną i właśnie angielski, ale za to do wstepnych trzeba było się uczyć więcej (niemiecki i historia oprócz angola i matmy).
A gdzie w końcu startujesz?

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 09:26, 10 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Każdy ogród odzwierciedla nie tylko wyjątkowość kultury w danym czasie i miejscu – ukazuje zamiłowania i upodobania osoby go tworzącej, staje się odzwierciedleniem duszy autora.

No i szydło z worka wylazło.... mój cały pokrętny i skomplikowany charakter widać u mnie jak na dłoni.... misz-masz..... z tęsknotą do porządku.... ale tylko tęsknotą
Ogrody eleganckie jak Twój są dla mnie niedościgłe.. ale co tam.. największa zabawa by gonić króliczka, a nie złapać go...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:26, 10 maj 2014

Do góry
Zeta napisał(a)
Seba od pracy w ogrodzie głowa odpoczywa ....ja dalej trzymam kciuki...pozdrówka

Wiem i dlatego wczoraj trochę odparowałem... Dzisiaj tylko skoszę trawnik w międzyczasie, bo busz za chwilę będę miał

Macham do wszystkich
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:21, 10 maj 2014

Do góry
Jaclaw napisał(a)
Witaj
Piękny ogród miło się patrzy i podziwia

Dziękuję, pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:20, 10 maj 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Seba czyli już luzik?

Teraz tylko ustne i geografia, a w czerwcu zawodowe... Po dwudziestym można powiedzieć, że luzik
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 08:09, 10 maj 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Piękne wpisy poczyniliście, Sebek pisałeś pracę? A to niespodzianaka! Bardzo Wam dziękuję za to, że w tym zapędzeniu i braku czasu jaki teraz mnie dopada, mogę się wzruszyć, że jesteście mi życzliwi i przychylni.

Mój ogród odzwierciedleniem mojej duszy, czasem radosny (czerwone przebłyski świąteczne), czasem smutny (czerń), a czasem nostalgiczny, spokojny, wyciszony ale nieskazitelnie elegancki (biel). Limonkowa żółć ma za zadanie poderwać mnie z zamyślenia i zmusić ( w sumie raczej napędzić, bo zmuszać to mnie nie trzeba ) do działania i zmian.

Tylko nie bij mam taką samą petunie, kupiłam dwa tygodnie temu zaraziłaś mnie limonkowo-czarnym połączeniem

Jesteś dla nas inspiracją, kopijemy cię nieustannie.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 07:49, 10 maj 2014

Do góry
Ślicznie Sebek napisał,aż mi się łza zakręciła...
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 23:21, 09 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

I takie parady to ja rozumiem Zawsze jak mi kazali w nich uczestniczyć albo stać ze sztandarem to mnie nogi bolały....Przy Twoich po kilku godzinach oglądania pewnie by tak nie było, bo zwaliły mnie z nóg od razu Mam tak jak Ania - gdyby nie forum to nigdy bym nie posadził czarnych tulipanów....Teraz żałuję, że nie wykupiłem wszystkich, bo są hipnotyzujące - zwłaszcza połączone z białymi Pozwolę sobie jeszcze wkleić u Ciebie fragment mojej tezy do prezentacji z polskiego Ogrody potrafią ukazać różnice społeczne, pokazują naśladownictwa dzieł wybitnych, ciągle dążenie do doskonałości. Każdy ogród odzwierciedla nie tylko wyjątkowość kultury w danym czasie i miejscu – ukazuje zamiłowania i upodobania osoby go tworzącej, staje się odzwierciedleniem duszy autora. Za to piękne zwierciadło chciałem Ci podziękować, że i ja mogę się w nim przejrzeć oraz wychwycić w nim to co pasuje i do mnie i mojego ogrodu Buziam

Jeju Sebek jak pieknie napisałeś, jak rzecznik forum w najwyższej formie !
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 23:20, 09 maj 2014

Do góry

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:55, 09 maj 2014

Do góry
Danusiu - byłem

Gunia - to może ja fizykę pisałem ? By było!!! Ale jak WOS z fizyką pomylić?

Ula - dzisiaj popracowałem niecałą godzinkę i wkopałem dalie i część mieczyków oraz pozbyłem się częściowo kamieni i chwastów z przyszłego warzywniaka Tak szczerze miałem gdzieś kupioną cukinię i przepadła Ale te trzy kolejne dni już poświęcę na naukę, bo na geografię nic jeszcze nie umiem....Piszę ją, bo nie zdążyłem zrezygnować....
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:50, 09 maj 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Dla zaglądających i za miłe słowa dziękuję gorąco choć pada teraz
Parada czarnych tulipanów

I takie parady to ja rozumiem Zawsze jak mi kazali w nich uczestniczyć albo stać ze sztandarem to mnie nogi bolały....Przy Twoich po kilku godzinach oglądania pewnie by tak nie było, bo zwaliły mnie z nóg od razu Mam tak jak Ania - gdyby nie forum to nigdy bym nie posadził czarnych tulipanów....Teraz żałuję, że nie wykupiłem wszystkich, bo są hipnotyzujące - zwłaszcza połączone z białymi Pozwolę sobie jeszcze wkleić u Ciebie fragment mojej tezy do prezentacji z polskiego Ogrody potrafią ukazać różnice społeczne, pokazują naśladownictwa dzieł wybitnych, ciągle dążenie do doskonałości. Każdy ogród odzwierciedla nie tylko wyjątkowość kultury w danym czasie i miejscu – ukazuje zamiłowania i upodobania osoby go tworzącej, staje się odzwierciedleniem duszy autora. Za to piękne zwierciadło chciałem Ci podziękować, że i ja mogę się w nim przejrzeć oraz wychwycić w nim to co pasuje i do mnie i mojego ogrodu Buziam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:55, 09 maj 2014

Do góry
odpocznij Sebek przez weekend w ogrodzie, nauka pójdzie lepiej
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies