Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

ana_art 23:33, 09 maj 2014

Danusiu widzę, że się doczekałaś czarnych i białych tulipanów
Gardenarium 23:45, 09 maj 2014

Nom, mieliście rację że będą ciemniejsze.

Instagram Ogrodowiska
GorAna 23:46, 09 maj 2014

Danusiu, dołączam się do Wszystkich pozytywnych opinii......nigdy nie myślałam, że nieznane mi osoby podzielą moją pasje....a tu takie osoby odnalazłam....i w moim zagonieniu, odnajduję Tutaj tak samo jak wmoim ogrodzie, chwile wytchnienia ....nie wspominając już tego, że również, morze informacji, po które musiałabym sięgać do fachowych wydawnictw....dziękuję,że jesteś
Pozdrawiam
aneta230972 00:05, 10 maj 2014

Danusiu faktycznie piękne to zestawienie tulipankowe . Ale mam pytanie czy te czarne to naprawdę czarne czy może raczej wpadają w odcień ciemnego wina?
mati7632 00:08, 10 maj 2014

aneta230972 napisał(a)
Danusiu faktycznie piękne to zestawienie tulipankowe . Ale mam pytanie czy te czarne to naprawdę czarne czy może raczej wpadają w odcień ciemnego wina?

Przyłączam się do pytania. Bo nie wiem ale gdzieś chyba słyszałem nie wiem czy to było o tulipanach, ale że właśnie nie udało się jeszcze wyhodować naprawdę czarnego tulipana. Ale mniejsza twoje wraz z białymi i tak dają piorunujące wrażenie
anna_studio 00:14, 10 maj 2014

Gardenarium napisał(a)

Podoba mi się to zestawienie kolorystyczne w Twoim ogrodzie,
bardziej niż biel z czernią....jest takie cieplejsze, a równie eleganckie.
Serdeczne pozdrowienia zostawiam....
noemi 06:42, 10 maj 2014

Wczoraj po papierkowej robocie padłam na kanapie a TU takie miłe rozmowy ... Danusiu ja ostatnio , od poczatku, Twój wątek czytałam , z tęsknoty za Toba.

Dzień zaczynam z O. i kończe z O. Dziekuje Ci bardzo

Miłego dnia Buziak.
BasiaWol 07:11, 10 maj 2014

Danusiu,to dzięki tobie swoje chwastowisko zamieniłam w ogródeczek.I choć nie udzielam się raczej ba, zalogowałam się dopiero po dwóch latach podglądactwa to jestem bardzo szczęśliwa że mogę w tak prosty sposób należeć do grona tak fantastycznych osób.
Sebuś....chętnie wydałabym za ciebie swoją córkę
Nula 07:49, 10 maj 2014

Ślicznie Sebek napisał,aż mi się łza zakręciła...
Madzenka 08:09, 10 maj 2014

Gardenarium napisał(a)
Piękne wpisy poczyniliście, Sebek pisałeś pracę? A to niespodzianaka! Bardzo Wam dziękuję za to, że w tym zapędzeniu i braku czasu jaki teraz mnie dopada, mogę się wzruszyć, że jesteście mi życzliwi i przychylni.

Mój ogród odzwierciedleniem mojej duszy, czasem radosny (czerwone przebłyski świąteczne), czasem smutny (czerń), a czasem nostalgiczny, spokojny, wyciszony ale nieskazitelnie elegancki (biel). Limonkowa żółć ma za zadanie poderwać mnie z zamyślenia i zmusić ( w sumie raczej napędzić, bo zmuszać to mnie nie trzeba ) do działania i zmian.

Tylko nie bij mam taką samą petunie, kupiłam dwa tygodnie temu zaraziłaś mnie limonkowo-czarnym połączeniem

Jesteś dla nas inspiracją, kopijemy cię nieustannie.