Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

gunia1990 17:46, 09 maj 2014

Co do matury z fizyki czytałam, że dziewczyna na rozszerzonym WOSie dostałam rozszerzoną fizykę i ... nie ogarnęła tego, tylko zaczęła pisac i rozwiązywać Podobno była na mocnych uspokajaczach.. Więc faktycznie Sebek lepiej nic nie bierz Matura to bzdura, jak bardzo będziesz chciał to Cię wszędzie przyjmą
Urszulla 17:55, 09 maj 2014

odpocznij Sebek przez weekend w ogrodzie, nauka pójdzie lepiej
Sebek 22:55, 09 maj 2014

Danusiu - byłem

Gunia - to może ja fizykę pisałem ? By było!!! Ale jak WOS z fizyką pomylić?

Ula - dzisiaj popracowałem niecałą godzinkę i wkopałem dalie i część mieczyków oraz pozbyłem się częściowo kamieni i chwastów z przyszłego warzywniaka Tak szczerze miałem gdzieś kupioną cukinię i przepadła Ale te trzy kolejne dni już poświęcę na naukę, bo na geografię nic jeszcze nie umiem....Piszę ją, bo nie zdążyłem zrezygnować....
Jaclaw 23:12, 09 maj 2014

Witaj
Piękny ogród miło się patrzy i podziwia
Zeta 07:24, 10 maj 2014

Seba od pracy w ogrodzie głowa odpoczywa ....ja dalej trzymam kciuki...pozdrówka
Madzenka 08:11, 10 maj 2014

Seba czyli już luzik?
Sebek 09:20, 10 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)
Seba czyli już luzik?

Teraz tylko ustne i geografia, a w czerwcu zawodowe... Po dwudziestym można powiedzieć, że luzik
Sebek 09:21, 10 maj 2014

Jaclaw napisał(a)
Witaj
Piękny ogród miło się patrzy i podziwia

Dziękuję, pozdrawiam
Sebek 09:26, 10 maj 2014

Zeta napisał(a)
Seba od pracy w ogrodzie głowa odpoczywa ....ja dalej trzymam kciuki...pozdrówka

Wiem i dlatego wczoraj trochę odparowałem... Dzisiaj tylko skoszę trawnik w międzyczasie, bo busz za chwilę będę miał

Macham do wszystkich
agatanowa 09:31, 10 maj 2014

Sebek napisał(a)

Teraz tylko ustne i geografia, a w czerwcu zawodowe... Po dwudziestym można powiedzieć, że luzik

Rety, ale teraz to ciągną i ciągną, kiedyś - jak dobrze poszło - to w ciągu 2 dni było pozamiatane i z czapki. Tylko jeszcze kiedyś na angielski ustny trzeba było przyjść i już. I jeszcze tych przedmiotów więcej coś trzeba brać, żeby pewnie się załapać na konkretny kierunek.
Ja miałam tylko polski, matme rozszerzoną i właśnie angielski, ale za to do wstepnych trzeba było się uczyć więcej (niemiecki i historia oprócz angola i matmy).
A gdzie w końcu startujesz?