Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gosiniak"

Igiełkowy ogródeczek 12:38, 23 lut 2013

Do góry
Bożenko- ale mi miło melduję, że w koszyku jeszcze nic nie ma, nawet ławka schowana, ona z tych delikatnych więc w garażu czeka, muszę ją jeszcze odmalować chyba, wystawię jak śniegu nie będzie i plusowa temperatura
Co posadzę?, będzie chyba spontan, popatrzę jeszcze na wasze dekoracje i na pewno mnie zainspirują
Mam nadzieję, na jeszcze ładniejsze zdjęcia w tym roku

GosiaJoasia- jesteś Kochana że tak mówisz, ale chyba się nie zdecyduję, jest tyle osób z piękniejszymi zdjęciami, był na naszym forum kiedyś konkurs wiosenny, tam to dopiero dziewczyny poszalały ze zdjęciami, zobacz:
lhttps://www.ogrodowisko.pl/forum/39-konkurs-wiosenny

Margi- ogólnie ok, lekkie przeziębienie trzyma, dzięki serdeczne
Igiełkowy ogródeczek 12:28, 23 lut 2013

Do góry
Margolka napisał(a)

Dziękuje za rady Ja juz tyle przeczytałam, ze mnie oczy bolą LoL
Najpierw forum, wszystkie porady dot. intersujacych mnie roslin, wszystko o iglakach (nie powiem ile godzin mi to zajeło...). Nawet notatki porobiłam i zanotowałam nazwy roślin, których nazw nie znałam, a które mam u siebie Niedługo sie nauczę, mam nadzieje
Pozdrawiam

Pomału....., jeszcze troszkę jest do wiosny, spiesz się powoli jak to mówi przysłowie
Nie mogę się doczekać, kiedy wreszcie w ogrodzie będzie się działo, przycinanie czeka, tylko niech ten śnieg już stopnieje, nawet zaprzestałam odśnieżania, w nadziei że już ta wiosna do nas puka,
pozdrawiam
Igiełkowy ogródeczek 12:23, 23 lut 2013

Do góry
halina_zawitkowska napisał(a)
U nas też bielusieńko No to szukamy dalej własciciela zdjęć.Pozdrawiam

Zgłoś się do Madźenki jak wróci z Gardenii, ona chyba najlepiej orientuje się na forum, może skojarzy
Igiełkowy ogródeczek 12:21, 23 lut 2013

Do góry
JulkAd napisał(a)
Może i człowiek się gubi, ale nie wiem dlaczego mój komp plusika przy Twoim ogrodzie mi nie pokazywał

Kominek to tylko namiastka ogniska, takiego letniego, wieczornego kojarzącego się z wakacjami...no, ale niestety za oknem paskudnie, ale pogodę mamy chyba taką samą, bo ja do ZG mam 50 km

A ja Cię nie widzę na mapce ogrodów, masz zaznaczony wątek?
Zimowo niestety, od jutra niby odwilż, oby to prawda była, bo ja już nie mogę z tą zimą za oknem.
Pozdrawiam
Moja największa pasja - ogród 22:40, 22 lut 2013

Do góry
Poczytałam i łączę się w poszukiwaniach tego ciurkadełka, u mnie też ma powstać i koszta też ograniczone, pozdrówka zostawiam
Gdzieś na końcu świata... 22:36, 22 lut 2013

Do góry
Gosia- pierwsze zdjęcia z Gardenii są, widziałaś?
Gdzieś na końcu świata... 22:35, 22 lut 2013

Do góry
A ja po ostatniej rozmowie z M doszłam do wniosku, że spokojnie mogę kupować, on i tak się nie skapnie, nie nadąża za rewolucjami ogrodowymi, byleby tylko kuriera nie przyuważył
Tu odpoczywam 22:31, 22 lut 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
O...ale fajnie na imprezkę się załapałam, a widziałaś zdjęcia z Gardenii, Danusia już kilka wstawiła

Nie miałam czasu na patrzenie, łap kieliszek i bawmy się
Sośnica japońska - Sciadopitys verticillata 22:29, 22 lut 2013

Do góry
To i ja chętnie skorzystam z waszych rad, nie mam, ale na liście chciejstw ma swoje miejsce, piękne są wasze okazy.
Tu odpoczywam 22:23, 22 lut 2013

Do góry
O...ale fajnie na imprezkę się załapałam, a widziałaś zdjęcia z Gardenii, Danusia już kilka wstawiła
Kwiaty i ja - nierozłączna z nas para:) 22:18, 22 lut 2013

Do góry
Ładny widoczek i kwiatki wiosenne, witaj
Igiełkowy ogródeczek 21:46, 22 lut 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Jedynie Danusi watek radzę dokładnie, wiele tam rad i inspiracji i oczywiście Danusi realizacje, nie wiem czy widziałaś są tu takie seriale- jak Danusia robi ogrody

Dziękuje za rady Ja juz tyle przeczytałam, ze mnie oczy bolą LoL
Najpierw forum, wszystkie porady dot. intersujacych mnie roslin, wszystko o iglakach (nie powiem ile godzin mi to zajeło...). Nawet notatki porobiłam i zanotowałam nazwy roślin, których nazw nie znałam, a które mam u siebie Niedługo sie nauczę, mam nadzieje
Pozdrawiam
Liliowo i kolorowo:) 21:42, 22 lut 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Danusiu- do Kasi na Bawarskich ścieżkach wkleiłaś takie śliczne różowe powojniki możesz napisać jakie to i czy są z nimi jakieś problemy?
Masz tyle odmian, czy masz swoje ulubione, sprawdzone?

Gosiu ten biało różowy to Snow Queen ale on jest biały a jak sie rozwija to blado różowy i nie ma z nim problemu a lubie wszystkie bo kazdy inny ,ale chyba najbardziej lubie co dostałam w prezencie od cioci ten na zdjeciu ale nie znam jego nazwy, zawsze pieknie kwitnie i ma duze kwiaty.
Działka prawie w Borach Tucholskich 21:15, 22 lut 2013

Do góry
Przeszczepiać to go nie będę, ale przesadzić mogę
Miejsce mi się kurczy w zastraszającym tempie, muszę poszerzyć rabatki, bo gdzie ja buczka zmieszczę, a jeszcze wiąza chcę, dobrze że go ciąć można to dużo miejsca nie zajmie, a ty ciągle coś nowego pokazujesz, jak tu żyć.....?
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:08, 22 lut 2013

Do góry
Szerokiej drogi, dużo fotek prosimy
Ogródek Janiny 21:06, 22 lut 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
To dużo zdrówka i jak najszybciej wracajcie do sił
Już dobrze się czuję, trochę jeszcze kaszel mi został.
Ania i róże i cała reszta :) 21:04, 22 lut 2013

Do góry
Wiosnę widzę, jak cudnie, a o różach podczytuję i się szkolę, jakąś pnącą do niebieskiego powojnika mogłabyś polecić. Mam teraz abrahama derby w tym miejscu, ale jakoś do tej pory nie spełnia moich oczekiwań, dam mu jeszcze szansę, ale po cichaczu zastępstwa szukam
Pozdrawiam serdecznie
Boćkowe perypetie ogrodkowe 21:00, 22 lut 2013

Do góry
O tak, to mi pasuje Bociek nadlatuje
Ogródek Janiny 20:57, 22 lut 2013

Do góry
To dużo zdrówka i jak najszybciej wracajcie do sił
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies