Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Margolka 21:46, 22 lut 2013

Gosiniak napisał(a)
Jedynie Danusi watek radzę dokładnie, wiele tam rad i inspiracji i oczywiście Danusi realizacje, nie wiem czy widziałaś są tu takie seriale- jak Danusia robi ogrody

Dziękuje za rady Ja juz tyle przeczytałam, ze mnie oczy bolą LoL
Najpierw forum, wszystkie porady dot. intersujacych mnie roslin, wszystko o iglakach (nie powiem ile godzin mi to zajeło...). Nawet notatki porobiłam i zanotowałam nazwy roślin, których nazw nie znałam, a które mam u siebie Niedługo sie nauczę, mam nadzieje
Pozdrawiam
EPODLAS 21:56, 22 lut 2013

Gosiu, te hiacynty w białym koszyku - cudo. Tak było w zeszłym roku. A w tym roku co posadziłaś w białym koszyku? czy ja może coś źle przeczytałam. A jak nie posadziłaś nic jeszcze to posadź. A ten koszyk na ławce - zdjęcie nadaje się na okładkę czasopisma ogrodniczego.
GosiaJoanna 21:59, 22 lut 2013

EPODLAS napisał(a)
Gosiu, te hiacynty w białym koszyku - cudo. Tak było w zeszłym roku. A w tym roku co posadziłaś w białym koszyku? czy ja może coś źle przeczytałam. A jak nie posadziłaś nic jeszcze to posadź. A ten koszyk na ławce - zdjęcie nadaje się na okładkę czasopisma ogrodniczego.

Popieram Cie Bożenko w 100% własnie namawiam Gosię na konkurs na Benex, ma tak piękne wiosenne fotki z pewnoscią wygrałaby tę wycieczkę
margi 09:06, 23 lut 2013

Gosiu jak zdrówko?
danuta_szwajcer 10:15, 23 lut 2013

Gosiu ten clematis to Snow Queen, pozdrawiam

Mala_Mi 10:36, 23 lut 2013

Też podziwiam ławeczkę i koszyczek... super widok
Gosiniak 12:21, 23 lut 2013

JulkAd napisał(a)
Może i człowiek się gubi, ale nie wiem dlaczego mój komp plusika przy Twoim ogrodzie mi nie pokazywał

Kominek to tylko namiastka ogniska, takiego letniego, wieczornego kojarzącego się z wakacjami...no, ale niestety za oknem paskudnie, ale pogodę mamy chyba taką samą, bo ja do ZG mam 50 km

A ja Cię nie widzę na mapce ogrodów, masz zaznaczony wątek?
Zimowo niestety, od jutra niby odwilż, oby to prawda była, bo ja już nie mogę z tą zimą za oknem.
Pozdrawiam
Gosiniak 12:23, 23 lut 2013

halina_zawitkowska napisał(a)
U nas też bielusieńko No to szukamy dalej własciciela zdjęć.Pozdrawiam

Zgłoś się do Madźenki jak wróci z Gardenii, ona chyba najlepiej orientuje się na forum, może skojarzy
Gosiniak 12:28, 23 lut 2013

Margolka napisał(a)

Dziękuje za rady Ja juz tyle przeczytałam, ze mnie oczy bolą LoL
Najpierw forum, wszystkie porady dot. intersujacych mnie roslin, wszystko o iglakach (nie powiem ile godzin mi to zajeło...). Nawet notatki porobiłam i zanotowałam nazwy roślin, których nazw nie znałam, a które mam u siebie Niedługo sie nauczę, mam nadzieje
Pozdrawiam

Pomału....., jeszcze troszkę jest do wiosny, spiesz się powoli jak to mówi przysłowie
Nie mogę się doczekać, kiedy wreszcie w ogrodzie będzie się działo, przycinanie czeka, tylko niech ten śnieg już stopnieje, nawet zaprzestałam odśnieżania, w nadziei że już ta wiosna do nas puka,
pozdrawiam
Gosiniak 12:38, 23 lut 2013

Bożenko- ale mi miło melduję, że w koszyku jeszcze nic nie ma, nawet ławka schowana, ona z tych delikatnych więc w garażu czeka, muszę ją jeszcze odmalować chyba, wystawię jak śniegu nie będzie i plusowa temperatura
Co posadzę?, będzie chyba spontan, popatrzę jeszcze na wasze dekoracje i na pewno mnie zainspirują
Mam nadzieję, na jeszcze ładniejsze zdjęcia w tym roku

GosiaJoasia- jesteś Kochana że tak mówisz, ale chyba się nie zdecyduję, jest tyle osób z piękniejszymi zdjęciami, był na naszym forum kiedyś konkurs wiosenny, tam to dopiero dziewczyny poszalały ze zdjęciami, zobacz:
lhttps://www.ogrodowisko.pl/forum/39-konkurs-wiosenny

Margi- ogólnie ok, lekkie przeziębienie trzyma, dzięki serdeczne