Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu odpoczywam

Tu odpoczywam

grazyna 22:20, 22 lut 2013

eliza3 napisał(a)

No właśnie, może więc winorośl byłaby dobra, ona lubi słońce i M byłby zadowolony Miałby z czego winko robić, w sam raz na Twoją imprezkę szaszłyki już doszły?

Dochodzą

Winorośl przy tarasie, bezpośrednio przy tarasie - będą Cię, Elu zlościć spadające winogrona

Miałam przy pergoli, która zakrywa mi śmietnik, już nie mam. Pozbyłam się w ubiegłym roku ze względu na spadające owoce, które przyciągały i muchy, i mrówki Zimą natomiast gołe patyki i śmietnik sterczący samotnie Posadziłam bluszcz zachęcona widokiem przy tarasie - cały rok zielono
Gosiniak 22:23, 22 lut 2013

O...ale fajnie na imprezkę się załapałam, a widziałaś zdjęcia z Gardenii, Danusia już kilka wstawiła
grazyna 22:29, 22 lut 2013

nebel napisał(a)

...mam tylko nadzueję, że jeszcze przez jakiś czas będę mogła 'odwiedzać' was w Waszych ogrodach nie pokazujęc swojego.
)

A kto Ci zabroni Bogatemu wszystko wolno, jak mawiał pietrek w ranczu

Ewa dzięki za namiary do Cię My też (jak widzisz) wirtualnie popijamy

Psy Twoje / Wasze widziałam chyba... u Ani ? Kupę pracy przy takich dużych psach, obowiązków i ogrom przyjemności. Qrcze kosztują takie duże psiaki !
Ja mam malutką kundelkę i też troszeńkę muszę na nią wydać

Przychodź i opowiadaj
Mala_Mi 22:30, 22 lut 2013

Przyszłam na imprezkę Potańcuje z Celinką, bo sama się dwoi i troi.
Ale najpierw coś przekąszę....

Pyszne było.. dziękuję
grazyna 22:31, 22 lut 2013

Gosiniak napisał(a)
O...ale fajnie na imprezkę się załapałam, a widziałaś zdjęcia z Gardenii, Danusia już kilka wstawiła

Nie miałam czasu na patrzenie, łap kieliszek i bawmy się
eliza3 22:32, 22 lut 2013

grazyna napisał(a)

Dochodzą

Winorośl przy tarasie, bezpośrednio przy tarasie - będą Cię, Elu zlościć spadające winogrona

Miałam przy pergoli, która zakrywa mi śmietnik, już nie mam. Pozbyłam się w ubiegłym roku ze względu na spadające owoce, które przyciągały i muchy, i mrówki Zimą natomiast gołe patyki i śmietnik sterczący samotnie Posadziłam bluszcz zachęcona widokiem przy tarasie - cały rok zielono

O tym nie pomyślałam, faktycznie rozdeptane owoce na kamiennym tarasie i te mrówki...
Masz rację odpada... to może róża? Tylko jaka wytrzyma takie nasłonecznienie?
grazyna 22:34, 22 lut 2013

asc napisał(a)

Pyszne było.. dziękuję

Cała Ania: zatrzebiotała, zawirowala i już Jej nie ma Zostawię Ci kęska, gdybyś zgłodniała
Mala_Mi 22:38, 22 lut 2013

Ja już zjadłam.. nie widzisz, że już nic się nie zostało Wszystkie szaszłyki i hamburger....... pychotka
grazyna 22:38, 22 lut 2013

eliza3 napisał(a)

.. to może róża? Tylko jaka wytrzyma takie nasłonecznienie?

Oooooo pani róża jak najbardziej ! Będziesz podlewać rano to wytrwa na słońcu.
W opisach często podają (w sklepach netu ) jak radzi sobie w upale. Kolor upatrzony masz ?
grazyna 22:39, 22 lut 2013

asc napisał(a)
Ja już zjadłam.. nie widzisz, że już nic się nie zostało Wszystkie szaszłyki i hamburger....... pychotka

Faktycznie, nawet ten kęsek dla Ciebie zniknął Gdzie Ty to dziewczyno mieścisz ?