Irenko poszusować to ja chyba mogę w ogrodzie Danusi, bo tam wiecej śniegu niż w Szklarskiej
Danusiu poza zimowym cięciem drzew nic nie będę robić, dziekuję za ostrzeżenie
Mialam kiedyś jaśmin nagokwiatowy ale ponieważ marnie kwitł wyrzuciłam, nie przemarzał w moim ogrodzie.
Pola każda wymówka dobra widzialaś jak wyglądają 50 letnie aktorki ćwiczące i odżywiające się korzonkami
Myslę że przystojny osobisty trener i osobisty kucharz, o służącej nie wspomnę też by nam słuzył i nawet hormony by nam nie przeszkadzały
Irenko własnie jak się wozi tyłek ciagle samochodem, siedzi za biurkiem , jada dwa razy dziennie i podżera słodycze na spotkaniach w pracy to pozostaje:
- inensywny ruch wspomagany detoxem
- racjonalizacja diety
Od piątku karmię rodzinę zmiksowanymi deserami owocowymi. Zamiast słodyczy banany z kiwi, malinami, mango, truskawki. Jestem smacznie objedzona
Ewka mówi, źe 70 % to racjonalna dieta, 30 % ćwiczenia... Więc jak zjem fryty i ciastka w pracy to choćbym się skatowała potem organizm nie wie co ma z tym począć magazynować na gorsze czasy czy spalić.....
Gosia dieta nie oznacza głodzenia, tylko racjonalne odżywianie , zdrowe, urozmaicone odżywianie i pięc razy dziennie.... Mówi Ci to osoba , która jada dwa razy dziennie... O 6 i 18:30.....