Z zimowaniem wszystkich kolorowych turzyc jest kiepsko, prawie co roku je wymieniam, w tym roku było nioeźle, ale problemowe są jeśli chodzi o mrozy nasze polskie. Nadają się do holenderskiego czy niemieckiego klimatu, u nas nie za bardzo.
Większość osób na forum wzdycha sobie na widok takich ogrodów i kompozycji.
Ja również jestem zachwycony takimi widokami.
Mam wobec tego pytanie.
Dlaczego ten wątek śpi, zamiast tętnić życiem? https://www.ogrodowisko.pl/watek/5154-ogrody-inspirowane-natura
Ja też włażę, gdzie nie wolno...no i jeszcze robię fotki...choćby prania np. to dopiero jest akcja...
Zaglądam czasem przez bramę..aby tylko uwiecznić coś ładnego.
Tak, wiem, dlatego ją kupiłam, a pan staruszek rzemieślnik, który je tworzy własnoręcznie był nawet zdziwiony, że chcę taką brudną, z nalepkami Sklep i jego okolice wyglądały tak
Danusiu, skoro jesteś na forum. To może podpowiesz mi co zamiast tego świerka mogłabym posadzić, zdjęcie rabaty i rośliny w poście wyżej. Ja już mam taką wizje i wydawała mi się ok, ale skoro "najmądrzejsza głowa" mówi zastanowić się to mam wątpliwości.
Danusiu, skoro jesteś na forum. To może podpowiesz mi co zamiast tego świerka mogłabym posadzić, zdjęcie rabaty i rośliny w poście wyżej. Ja już mam taką wizje i wydawała mi się ok, ale skoro "najmądrzejsza głowa" mówi zastanowić się to mam wątpliwości.