Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Margo 19:54, 20 sie 2015

Ana, czy to ciasto ze sliwkami, które dzis Nam serwujesz to zwykłe ucierane, czy jogurtowe ?
Uwielbiam kawę w filiżance i to koniecznie dużej
Gardenarium 19:55, 20 sie 2015

Ana ja też uwielbiam Twój ogród i kawę a raczej herbatę w filiżance, kawę uwielbiam w bele czym

Dumna jestem z twojego ogrodu i z tego co z nim robisz

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 20:34, 20 sie 2015

ana_art napisał(a)
i tym o to sposobem wypije trzecią kawkę dzisiaj Dodam, że uwielbiam kawę w filiżance (kolor jest drugorzędny) ale jak jestem u kogoś i dostanę w szklance również wypije i nie będę marudziła...

Ale u mnie w szklance do Latte maciato wypijesz?

Lubię czerowny kolor w domu, w ogrodzie tez przez długi okres miałam. Teraz jest moda na nielubienie koloru czerwonego. I ciekawa jestem kiedy po CHFSh powróci do naszych ogrodow tak jak teraz dominuje moda na trawy i drzewa wielopniowe oraz brzozy.....

Wbrew wszelkim tendencjom sadze aktualnie malinowe roze ale z dała od fioletów bo się ewidentnie gryzą
Zielona 20:46, 20 sie 2015

Madzenka napisał(a)

I ciekawa jestem kiedy po CHFSh powróci do naszych ogrodow tak jak teraz dominuje moda na trawy i drzewa wielopniowe oraz brzozy.....

Zauważyłaś, że na ostatnim CHFS bardzo często akcentem był pomarańczowy? Mnie zachwycił. Tak, jak zeszłoroczne żółte łubiny. A te kolory też zepchnięto już do kategorii "nielubianych".
justajusta 21:08, 20 sie 2015

malkul napisał(a)
mam przepis na idealna tartę ze sliwkami i migdałami, niebo w gębie http://www.kwestiasmaku.com/desery/tarty/tarta_ze_sliwkami_migdalami/przepis.html

Jak sprawdzony to ja też wypróbuję. Świetne są przepisy z tej strony, często z nic korzystam, a sernik wiosenny niebo w gębie mniam.
ana_art 22:26, 20 sie 2015

iwka napisał(a)

Masz już śliwkowe dla męża, to dla chłopaków polecam to z jabłkami, wypróbowane, szybkie i pyszne
ciasto z połówkami jabłek
ze śliwkami eksperymentuje, ale szarlotka zawsze z tego samego przepisu Chłopaki jak jedzą gdzieś to zawsze mówią że moje najlepsze
ciasto pół kruche, dużo uprażonych własnoręcznie jabłek i piana z białek ala beza
ana_art 22:28, 20 sie 2015

Krys napisał(a)
Ana i taka Cię uwielbiam i Twój ogród
Na kawke i ciastko na czerwonym talerzyku przyjade jak nastepnym razem bede jechała do Przasnysza
Pamiętaj trzymam Cię za słowo pamiętam też że Małgosia i Bożenka mi obiecały. AAAAA tylko musisz mnie uprzedzić bym zdążyła coś ukręcić
ana_art 22:32, 20 sie 2015

Peppermint napisał(a)
Skoro dzisiaj u ana_art o kolorach ... Ja bardzo lubię czerwony, jeszcze bardziej pomarańczowy . U mojego synka w szkole na Dzien Matki dzieci przygotowywały plakat o swojej mamie, który zawierał krótkie informacje np. Ulubiona potrawa mamy, kolor oczu, ulubiony kolor itd. ... Klasa liczyła 23 osoby i byłam jedyna z ulubionym pomarańczowym dominował niebieski i zielony
Kawę i ciasto chętnie spróbuję, podzielam zamiłowanie do kawy w filżance, nie ma to jak podarować sobie codziennie odrobinę luksusu pozdrawiam serdecznie

ja czasami mówię że tylko krowa zdania nie zmienia i o ile od 24 lat wierna jestem jednemu chłopu o tyle gust zmienia mi się często licho wie co się zadzieje w przyszłości
ana_art 22:34, 20 sie 2015

Kuba napisał(a)
Anetko Ty jesteś mądrą babką, imponujesz mi pracowitością, gustem i poczuciem humoru, jak zaczynam marudzić że nie umiem, nie daję rady Twój wątek stawia mnie do pionu
i co ja mam powiedzieć na powyższe? jedynie dziękuję...
ana_art 22:35, 20 sie 2015

Margo napisał(a)
Ana, czy to ciasto ze sliwkami, które dzis Nam serwujesz to zwykłe ucierane, czy jogurtowe ?
Uwielbiam kawę w filiżance i to koniecznie dużej
lubię takie na półkruchym bo szybko się robi, ale te też całkiem całkiem. Często korzystam z przepisów na tej stronie
http://www.mojewypieki.com/przepis/niezwykle-cynamonowe-ciasto-ze-sliwkami