ja i w plastiku wypije takim co to do gorącego nie jest stworzone
Ważne by być zgodnym ze sobą wewnętrznie, nie ważne co jest modne... moda przemija człowiek zostaje.
Sadziłam brzozy przed 'ogrodowiskiem', bo lubiliśmy ich zielony kolor wiosną i delikatny szum w wietrze. Róż lubię latem, a pomarańcz wiosną. Nie wykluczam że za jakiś czas mi się zmieni
Póki co mam w donicach dwie czerwone róże na pniu w połączeniu z różową pelargonią i jeśli przetrwa zimę to dalej będzie bo kwitnie na okrągło
Przed ogrodem w bloku miałam dwa duże tarasy i na jednym było na czerwono, na drugim na różowo
mam żółte róże Niby różowy z pomarańczowym sięgryzie a ostatnio aaa zapomniałam imienia (ogród zmyślony) pokazała zestawienie kwiatów różowych i pomarańczowe i było kapitalne
Weszłam bo dawno nie byłam, aby popatrzeć i pogadać o ogrodach a tu taka dyskusja na temat kulinarny. Normalnie kilka stron o żarciu, piciu i kolorach. Aż tu wpadł Sebek i oznajmił jak to facet że kolory są tylko dwa i sprawa załatwiona. Hahaha to jest w facetach najlepsze.
Ana widzę że Ty to masz energię jak moja sąsiadka. Do tej pory nie wiem jak w ciągu godziny dwóch godzin można upiec dwa ciasta, zrobić obiad i przygotować jedzenie na imprezę. Nie ogarniam tego i podziwiam.
I to pewnie przez ten temperament Twój ogród jest taki pełen życia i barw.