Luki
10:38, 15 sie 2015

Ja taki projekt od razu wyrzuciłbym do kosza i nie marnował pieniędzy na coś co ogrodu nie podleje. Ja nie jestem specjalistą i wiem tyle co widziałem i przeczytałem, ale tak nie rozmieszcza się zraszaczy by tylko zakryć trawnik, pomijam fakt, że zraszacze leją po rabatach. Tak rozmieszczona linia kroplująca nie podleje rabat o ile jest to oznaczenie lini kroplującej.
Projektanci Gardeny chyba nie mają pojęcia o nawadnianiu i radzę skorzystać z usług firmy zajmującej się tym na poważnie. Na dodatek system tej firmy jest drogi i za same złączki zapłaci się majątek. Przykładowo ich złączki skręcane są kilkakrotni droższe od tych dostępnych w innych sklepach z systemami nawadniającymi.
Projektanci Gardeny chyba nie mają pojęcia o nawadnianiu i radzę skorzystać z usług firmy zajmującej się tym na poważnie. Na dodatek system tej firmy jest drogi i za same złączki zapłaci się majątek. Przykładowo ich złączki skręcane są kilkakrotni droższe od tych dostępnych w innych sklepach z systemami nawadniającymi.