Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Zimozielony ogród przy białym domu 21:12, 12 lip 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Danusiu jesli moje kule są łysawe od dołu jak mam je prowadzić by uzyskać siedzące kule jak tu?

Podsadź je od dołu małymi sadzonkami.
Już nie działka - już ogród (u Topoli) 21:11, 12 lip 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Doczytałam, że lubisz ściągać darń Nie masz ochoty na wycieczkę do Pszczyny?

u mnie również trochę jeszcze zostało zapraszam pozdrawiam
Już nie działka - już ogród (u Topoli) 21:09, 12 lip 2013

Do góry
Doczytałam, że lubisz ściągać darń Nie masz ochoty na wycieczkę do Pszczyny?
Roztoczańskie klimaty 21:06, 12 lip 2013

Do góry
Zetka głaskam brzusio
Moja codzienność - ogród Oli 21:05, 12 lip 2013

Do góry
Ania ASc ma racje - to taka jest choroba jest ja ju z dawno nowej torebki niet
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:03, 12 lip 2013

Do góry
Anitka urobisz sie z eksmisją tej trawy cos tak mi się czuje.
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:01, 12 lip 2013

Do góry
O tej czarnej malej mszycy w tym roku sporo u mnie siedzą na burakach lisicowych i lubczyku,oraz na chwastach
Ogród niby nowoczesny ale... 21:00, 12 lip 2013

Do góry
MAdzialenka - zaglądam
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:58, 12 lip 2013

Do góry
Eeeee to i ja się ustawię
BB 20:55, 12 lip 2013

Do góry
O pierona ale kąpy masz, jutro lece na moje kuknąć chociaż wątpię żeby się tak rozszalały.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:54, 12 lip 2013

Do góry
Och węszę tu zdradę moja droga, zaleca sie w tym wypadku zlecic sprawę detektywowi R.
Pana Pazurki ostatnio rzadziej dzierżę w dłoni, ajkoś bliższa mi taczka, ech te taczki maja to coś twój mąż co o tym wie
Zimozielony ogród przy białym domu 20:49, 12 lip 2013

Do góry
Danusiu jesli moje kule są łysawe od dołu jak mam je prowadzić by uzyskać siedzące kule jak tu?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:43, 12 lip 2013

Do góry
Domi my albeo w e dwie albo we trzy gdy mama do pomocy wpadnie albo we cztery gdy jeszcze klara na wózku siedzi hihihihi, tosz to tłok normalnie, no i najwazniejsz moje nowe przyjaciłki: Pani Taczka i Pani Łopata
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:41, 12 lip 2013

Do góry
Tak to jest jedni lubia inni nie, ja sie trzy razy u niego nacięłam i więcej nie chcę.

Dyletantko-żadna tajemnica, blacha malowan proszkowo pocięta na wymiar maż pozaginał sobie, wkleił do środka styropian 5 cm, a potem składał i w środku poprzykręcał takie wzmocniania aby ziemia nie rozparała.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:10, 12 lip 2013

Do góry
malkul a zdradzisz tajemnice z czego wykonana i jak...proszę ładnie.
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:24, 11 lip 2013

Do góry
asc napisał(a)

Chyba żartujesz!!!!!!!!!!!! To niemożliwe... były wydarte bez ziemi, wrzucone w pudełko, bez zabezpieczenia, bez niczego, ziemi też nie miały, poszły zwykłą pocztą... no to nawet moje udane eksperymenty ogrodwe mimo woli są w szoku... Nie wierzyłam w powodzenie takiego wysyłania, zwłaszcza, że wszędzie piszą, że jeżówki nie lubią przesadzania... swoje przesadzałam, ale z wielką bryła korzeniową .. gdzie korzenie oblepione w glinie były praktycznie nienaruszone...
Nie powiem że sie cieszę z tego, bo to furtka dla przyszłych wysyłek, że jednak tak można
Chcesz jeszcze trochę ??

Ania to taka moc twoich roślinek ... ten ogród wysyłany do nas z taaakim serduchem rośnie ... rośnie już na tylu areałach ... buźka

ja tez donosze co następuje :

tojeść orszelinowata - czyste szaleństwo ... jak tylko aparat dorwę (nieletnia przechwyciła ) to bez opamiętania bendem wklejać bo ten kwiat to ta dama ma obłędny ...
i apropo dla Malkul ... widziałam sadzonkę u Ciebie ... w zeszłym roku moja była taka sama a w tym zajmuje mert na metr ... daj jej więcej przestrzeni ))

kocanka ... przycięłam jak kazałaś choć bojałam się i tak ... to jest to

jeżówki .. no skoro ta jedna z zeszłego roku taka wyrośnięta to z tegorocznej dostawy będzie rabata angielska ))

kokoryczka jakastam - bo nie pomnę (nazw kilku róż siem nauczyłam to coś wyprzeć musiał neuron ile można ??? ) ... zaczyna mówić ... będę piękna ... bo ją też obciachałam i też miałam dusze na ramieniu

w jeżówkach były orliki ... i goździk ... ...

a skoro już postuję to ten kwiat lotosu nie dawał mi spokoju ... męczyło mnie ... i męczyło bo skleroza sklerozą ale ja to już gdzieś słyszałam ... i fiesz ... fiesz Anno gdzie mnie posłałą wujek google ???????????????? ... do tajemnic kamasutry ... a Ty tak swobodnie i lubieznie nieskromnie publikujesz to cudo przed 22 )))))) ...

no ale kamasutra kamasutrą a kfiatek nie z tej ziemi ))) ... cudo >>>

edit !

no ta kamasutra z lotosem mi w głowie pokręciła ... lilia ... lilia niebawem zakwitnie ... taka wielka chyba różowa jest w moim nowym (jedynym ) kjubie ))))
Ogrodowa terapia-ogród z periodycznym przesadzaniem 20:38, 11 lip 2013

Do góry
Malkul, kupowałam w internetowej sprzedaży, nie pamiętam, ale mogę odszukać, mam ją drugi rok, bardzo dobrze się rozmnaża przez odkłady, mam już 4 sztuki i jeszcze mam do odsadzenia, nawet takie odłamane wiosną gałązki wsadziłam do ziemi, wczoraj patrzę, a ono rośnie i nawet chce kwitnąć, no to kwiatek obcięłam, co by się nie męczyło maleństwo,
Kraina Czarów w fazie projektów 20:11, 11 lip 2013

Do góry
AlicyaLK napisał(a)

Ja się troszkę boję Anabellki, dlatego jedna ok, ale szpalerek zrobię z Limek i do tego Frosted Curls... będzie pięknie

szpalerek zrobię z Limek i do tego Frosted Curls będzie cudownie te trrawki sa piękne, też se zamówiłam hihihihihi
Ogrodowa terapia-ogród z periodycznym przesadzaniem 20:09, 11 lip 2013

Do góry
Cześć podobno masz Incrediball ? gdzie kupowałaś?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:05, 11 lip 2013

Do góry
Baby – Gosia jak Gosia, nie ma się co rozwodzić

Thanks - Monitko, Bogdziu, Gabrysiu tosi, Marzenko, Agnieszko Gusniarz, ASC Anno kolorowa, Joasiu, Anitko runiankowa, Ewciu, Madziu, -

Mirelko – Trawy zamawiałam u Mariusza Surowińskiego. Już nie na stronie ogrodytraw tylko trawyozdobne.com
Ze Smala czyli trawki.pl jestem bardzo niezadowlona L jak chce sprzedać to jest miły ale jak dopytuje go co mi wysłała bo nie to co zamawiałam to się awantruje i głupio komentuje że nie chce czegos innego tylko to co w projekcie.. Nie chce mi się nawet o tym gadać bo bardzo źle wspominam tę współpracę, jakość traw niestety marniutka. Nigdy więcej u niego nic nie kupię.

Ja będę z miskantów sadziła gracillimus miscanthus sinensis, szpaler wzdłuż podjazdu ok. dł. 32 metry na razie. Tych sadze tam 45 sztuk.
Ps. Dziekiz a namiary na grys dla Mirelci i Dominiki.
I mnóstwo innych jeszcze ale na razie cicho sza.

Eluś – jakoś ciągle nie mam czasu a i ja też dziwadło jestem troszkę L

Asiu dyletantko – doniczkę Mąż zrobił z moją małą pomocą typu: wynieś potrzymaj, pozamiataj.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies