Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Gabrysia_ 23:29, 11 lip 2013

atena35 napisał(a)

Ja dużo zamówiłam w ten sposób i w sumie zawsze byłam zadowolona
ale zawsze mam stracha taka adrenalinka

To ja strachajło jestem
polinka 07:45, 12 lip 2013

Ja ostatnio zamówiłam kilka trawek u p.Trawki i jestem zadowolona Chyba zależy na jaki dzień się trafi u p.Smala
AlicyaLK 10:25, 12 lip 2013

polinka napisał(a)
Ja ostatnio zamówiłam kilka trawek u p.Trawki i jestem zadowolona Chyba zależy na jaki dzień się trafi u p.Smala

Ja też zamawiałam i nawet te, które wcześniej powiedział, że będą mniejsze i przez to da mi ich więcej były ładne... To chyba jednak jak się trafi...
Domi 12:05, 12 lip 2013

Gosiu, zapomniałam napisać, że donica wygląda pięknie. Bardzo spodobała mi się lista rzeczy, które musisz robić)) U mnie z tej listy odpada tylko księgowanie No i w ogrodzie też pracujemy we dwie: ja i elektroniczna niania. Pozdrawiam cieplutko
Asisko_2005 15:10, 12 lip 2013

malkul a zdradzisz tajemnice z czego wykonana i jak...proszę ładnie.
malkul 20:41, 12 lip 2013

Tak to jest jedni lubia inni nie, ja sie trzy razy u niego nacięłam i więcej nie chcę.

Dyletantko-żadna tajemnica, blacha malowan proszkowo pocięta na wymiar maż pozaginał sobie, wkleił do środka styropian 5 cm, a potem składał i w środku poprzykręcał takie wzmocniania aby ziemia nie rozparała.
malkul 20:43, 12 lip 2013

Domi my albeo w e dwie albo we trzy gdy mama do pomocy wpadnie albo we cztery gdy jeszcze klara na wózku siedzi hihihihi, tosz to tłok normalnie, no i najwazniejsz moje nowe przyjaciłki: Pani Taczka i Pani Łopata
Evchen 20:52, 12 lip 2013

Gosiu, a Państwo Pazurki nieobecni?... bo u mnie obecność obowiązkowa Pani Taczka do eMa się przyczepiła i odpuścić nie chce... muszę się temu przyjrzeć z bliska, tej parze.. czy czegoś nie knują
malkul 20:54, 12 lip 2013

Och węszę tu zdradę moja droga, zaleca sie w tym wypadku zlecic sprawę detektywowi R.
Pana Pazurki ostatnio rzadziej dzierżę w dłoni, ajkoś bliższa mi taczka, ech te taczki maja to coś twój mąż co o tym wie
Syla 21:25, 12 lip 2013

Do czegoś się chociaż przydałam Uwielbiam prace ogrodowe choć czasami mam serdecznie dość M również od czasu do czasu teraz pomaga choć mało go w domu .... Ogromnie mi się podoba donica którą już wykonaliście i te gabioniki .... U mnie również się szykują .... póki co na obrazku jeszcze buźkam