Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

mirela 13:58, 11 lip 2013

Żwirek granitowy 35 kg za 14 pln pakowany w workach lub na tony (nie pamiętam dokładnie ceny) jest u Ćwiklicach na ul. 11-go Listopada.
Oprócz tego na 100% będzie na żwirowni w Jankowicach, tam jest bardzo duży wybór).
ewalm 14:32, 11 lip 2013

O, Gosia, awatarek nowy! Jak ładnie.
Donica bardzo, bardzo mi się podoba, czujnie przyjrzałam się też drewnu na elewacji. Po raz kolejny
gierczusia 17:30, 11 lip 2013

Prześliczny ten nowy awatarek .. Buziole ślę ...

A czemuż Ty Koleżanko ostatnio się na naszych spotkaniach nie pojawiasz ??
Magda70 17:35, 11 lip 2013

Byłam i Cię widziałam wreszcie....
Madzenka 18:22, 11 lip 2013

I jak napisać , że buziam pomyślą że się w avatarku zakochałam
Asisko_2005 19:25, 11 lip 2013

malkul cudna ta donica, skąd taka, robiona, kupiona. Boszszjak by mi taka pasowała.
malkul 20:05, 11 lip 2013

Baby – Gosia jak Gosia, nie ma się co rozwodzić

Thanks - Monitko, Bogdziu, Gabrysiu tosi, Marzenko, Agnieszko Gusniarz, ASC Anno kolorowa, Joasiu, Anitko runiankowa, Ewciu, Madziu, -

Mirelko – Trawy zamawiałam u Mariusza Surowińskiego. Już nie na stronie ogrodytraw tylko trawyozdobne.com
Ze Smala czyli trawki.pl jestem bardzo niezadowlona L jak chce sprzedać to jest miły ale jak dopytuje go co mi wysłała bo nie to co zamawiałam to się awantruje i głupio komentuje że nie chce czegos innego tylko to co w projekcie.. Nie chce mi się nawet o tym gadać bo bardzo źle wspominam tę współpracę, jakość traw niestety marniutka. Nigdy więcej u niego nic nie kupię.

Ja będę z miskantów sadziła gracillimus miscanthus sinensis, szpaler wzdłuż podjazdu ok. dł. 32 metry na razie. Tych sadze tam 45 sztuk.
Ps. Dziekiz a namiary na grys dla Mirelci i Dominiki.
I mnóstwo innych jeszcze ale na razie cicho sza.

Eluś – jakoś ciągle nie mam czasu a i ja też dziwadło jestem troszkę L

Asiu dyletantko – doniczkę Mąż zrobił z moją małą pomocą typu: wynieś potrzymaj, pozamiataj.
atena35 22:46, 11 lip 2013

Zmartwiła mnie Twoja opinia o Smalu
Zamówiłam właśnie kilka. U mnie ma być to co projekcie, w dodatku jak mi coś "wciśnie" to się nie poznam
Gabrysia_ 23:05, 11 lip 2013

A ja mam nadal barierę i się bojam kupować rośliny nie widząc ich ,ech!...jakaś blokada mnie trzyma,wole w szkółce macnąć,zobaczyć
atena35 23:22, 11 lip 2013

Gabrysia_ napisał(a)
A ja mam nadal barierę i się bojam kupować rośliny nie widząc ich ,ech!...jakaś blokada mnie trzyma,wole w szkółce macnąć,zobaczyć

Ja dużo zamówiłam w ten sposób i w sumie zawsze byłam zadowolona
ale zawsze mam stracha taka adrenalinka