Na razie głównie wierzby i świerki widać , ale już buki, graby i jodły w tym sezonie wystartowały więc za dwa lata będzie zagajnik
i polana z ogniskiem
A nie tak dawno nie było ich wcale widać
łąka tez daje dużo radości, co chwilę czymś nowym zaskakuje i co roku jest inna, a najbardziej cieszą się owady
i już widać z za niej nasz lasek
Cudna! Czy usuwasz przekwitłe kwiaty? Jeżeli tak, to w jakim momencie? Bo płatki same się nie obsypują chyba. (mam pashminę pierwszy rok i zupełnie nie wiem, jak się z nią obchodzić).
W poniedziałek kupuję działkę. I dumam nt projektu domu.
Pierwszy który zwrócił moją uwagę. Niestety dach nie może być płaski, a taki bym chciała
do 100m2, parterowy chyba? A'la stodoła tani w budowie, nowoczesny i bez okapów (dworki odpadają), kryty blachą na rombek
Padłam, umarłam i oczy mam jak 5 złotych!!! Boski podest, meeega zazdroszczę! Pozdrów zdolnego eMusia, kochany musi być, że takie cudo Ci zrobił!
Wartośc dodana do ogrou level high!
No to juz wiem, dzięki za fotki
Teraz kojarzę, ale widok z pawilonem to pomieszało mi ,a do tego obok bujna roślinność.
Teraz wiem, że pawilon został ciasno wkomponowany, co dało efekt już dojrzałości.
A te trawy to gracki ?
A słuchaj, odnośnie studni głębinowej, bo też się nad tym zastanawiam...
W pobliżu mnie jest kilka firm wiercących takie studnie nawet do 300m. Woda zawsze będzie, tylko najwyżej głębiej. W gminie hydrofornia ciągnie wodę ze 100m. Ale płycej też jest woda.