Cudne powojniki, przymierzam się do zakupu kolejnych, po prostu nie można przejść obok nich obojętnie, a u Cioci widać szczęście w oczach jak na nie patrzy
A możesz podać w jakiej to skali, kratka to 1m?
Bo mi się zdaje że trochę ciasno się tam zrobi.
Myślę i myślę....
Może faktycznie trochę węższą tą rabatę zrób jak Kondzio radzi.
Świetne te kule, drugi raz już żałuję że nie ma u mnie tego sklepu na O..
Czytałam że słońca u was brak, u mnie też, to ciekawe kto ukradł, niech się ktoś przyzna
W pogodę weszłam i choć wiedziałam że idzie odwilż to 8 na plusie mnie zaskoczyło bardzo pozytywnie, już mi się marzy....i te promyki słoneczka
Ale śliczny i zadbany ogródek, jak chcesz coś dosadzić to może gdzieś hortensje bukietowe, teraz są też mniejsze odmiany- np. bobo, a z większych to królująca nam Limelight.
Polecałabym w puste przestrzenie dosadzić trochę rozplenic np. hameln, a przy kostce więcej żurawek.
Pozdrawiam serdecznie
Udało się, brawo Jola
Masz bardzo ładnie, niesamowitą ilość pracy włożyliście, ale już jest pięknie, a przypuszczam że to nie koniec i dalej będziemy podziwiać
Jakaś taka pogoda chyba, oby już było ciepło to wszystko minie, jak zobaczę słoneczko to od razu wybywam z domu, nawet z katarem
Zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka, choć są tego pozytywne strony
Fajnie jest się spotkać i pogadać z dziewczynami o podobnych zainteresowaniach, Gosia szkoda,że tak daleko mieszkasz, wybrałabyś się z nami, chętnie bym Cię poznała osobiście, może kiedyś na jakimś zlociku się spotkamy
Lecę zaraz pooglądać a gdzie je kupiłaś, przez internet?Co do spotkania, to super, że się piszesz
To prawda Aniu. Dzisiaj już tak mamy i nie ma pociechy chyba, że do ogrodu idziemy zobaczyć co jak rośnie i podłubać w ziemi I przy tym zostańmy...na umilaniu sobie życia kwiatkami
Gosiu, jasne....nawet nie patrzę ile stron minęło od początku oczekiwania na wiosnę cała zima przegadana.
Miło mi jak i Tobie się podoba zmian chyba była konieczna.
Nie próbowałam, ale jest o tym trochę na necie, opłaca się jak dużo potrzebujesz, a jak kilka to nie ma sensu się bawić, koło siebie za 1,8 kupuję sadzonkę gotową.
Myślę że będą tak samo ładne, wysiewa się w czerwcu lub lipcu, tu masz więcej informacji: http://ogrod-amat.strefa.pl/bratek.php