Niech Ci słonko ciepło gra,
niech Twój uśmiech długo trwa,
nie trać swej wesołej minki,
dziś są Twoje imieninki!
Nie mam w swoim ogrodzie pięknej róży dla solenizantki ale mam clematisy. Przesyłam więc duży ich bukiet dla Ciebie Danusiu z serdecznymi życzeniami imieninowymi wszelkiej pomyślności, zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń.
Pozdrawiam serdecznie.
Elu witam Cię za drzwiami mojego ogroduCieszę się że mój ogród kojarzy Ci się bajkowo... dla mnie on właściwie jest trochę oderwaniem od rzeczywistości...
Trzymam kciuki aby Twoje marzenia się spełniały!Bajkowy zakątek sprawi radość dzieciakom i frajdę Tobie- tak myślęBędę do Ciebie zaglądać co tam wymyślisz
Ja dzisiaj zrobiłam sobie tabliczkę na drzwi do ogrodu ze starej deski do krojenia.Muszę ją jeszcze tylko kilkakrotnie polakierować.
dziękuję
to miejsce na ognisko ,to szału nie ma -wykorzystana resztka kostki brukowej .....
taki tymczas narazie -trochę inaczej to będzie kiedyś wyglądało
Witajcie!
Proszę o pomoc! Chciałabym podciąć cisy...ale nie wiem ile i jak.
Posiadam cisa Wojtka. W tym roku wypuścił piękne przyrosty. Chciałabym żeby bardziej się zagęścił. Zauwazylam, że tworzy już nowe przyrosty..
Drzewka są posadzone przy płocie. Mają tworzyc ładna zielona ścianę razem z funkiami.
Załączam zdjęcia i czekam na Wasz odzew
Pięknie spatynowana czasem ta beczułka, bardzo mi się podoba. Pergola solidna będzie cieszyć przez długie lata. Przez tą suszę też mam różne myśli, brakuje mi wody w takiej ilości jakiej bym potrzebowała. Dziś czasem pada, ale w takiej ilości, że ziemia nadal sucha. Dobrze, że się ochłodziło to rośliny trochę odpoczną od tych upałów.
Zwróciłam też uwagę na pojemnik obłożony gałązkami wierzby, czy sama to zrobiłaś?