Zoju, begonie po wykiełkowaniu stanęły ze wzrostem na kilka tygodni. To był początek marca, więc i dzień krótki, może miały za mało światła. Zaczęły rosnąć dopiero w kwietniu. Niektóre mają już pączki.
Basiu, bardzo lubię badziszki, choć mam je dopiero od zeszłego lata. Czy Ty swoje przycinasz po kwitnieniu?
Kiedyś ogród w szerszej perspektywie nie wyglądał ciekawie,Pamietam, jak nie mogłam się doczekać, kiedy się zagęści.
I ciągle coś dokupywałam.Teraz i jeszcze też coś tam dokupię.Zawsze coś zobaczę, coś wejdzie w oczy i w ręce czego nie ma,Znacie to ??
....hihi .....bo lubię i poukładane i szaleństwo kolorowe trzeba to było jakoś ze sobą połączyć nie mogłabym mieć ogrodu takiego poukładanego .....za bardzo lubię kwiaty
kadr z placykowej .....jeżówki rosną .....tam będzie monotonnie -same białe jeżówki ,beatlesy
Miłej Niedzieli
dziękuję Elu
liczę się z tym ,że rosliny będą się rozrastać ,niektóre wypadać itp. .....ale na razie nie przeszkadza mi to lubię grzebać w ziemi
Miłej Niedzieli
Kindziula mnie przeszło ???? noooo coś Ty .. pierwszy raz udało mi się zimą giardiny nie ukatrupic ma się całkiem dobrze jak na donice oczywiście będzie dawać gościom piękne zapachy na tarasie do donicy musi przywyknąć i tyle a co tam jeszcze upchnę w ogrodzie to moje a co byś doradziła ??? Jasno żółte albo subtelnie czerwone. .nie krwiste tylko raczej arbuzowe ach heh. .te kolory buziaki