Kobitki koffam Was jak Wy tak bedziecie wsssdychać to i ławeczce i wiankowi sodówa do łba uderzy i co ja ffftedy bidna pocznem ??
A tak na poważnie....
Ściskam i dziękuję za komplimenta równieź w imieniu wianka i laweczki
Kokarda Ci się podoba ??... no patrz..a to taka zwykła wstażka z rolki , tylko tak ...namotana czterokrotnie
Na mojej ławeczce możesz sobie przyjechać pooodpoczywać, przetestować przed ewentualnym zakupem...a nuż Ci siem odechce..iiii..zamiast ławeczki będzie...na super torebkę ...( bo ja kofffam torebki, więc fffszystko ma torebki przeliczam )...choć jak już Cię ze 3 lata to choróbsko " paskudne " trzyma , to już chyba nie puści
A pogoda....eeee...jak lato z radiem
Wczoraj w szkółce znowu widziałam ciemnoczerwony krwawnik i o Tobie pomyślałam Wianek śliczny poczyniłaś U mnie przez wakacje też same wydatki, bo ciągle dokupuję nowe roślinki Ale nie wydaję na benzynę do pracy i z powrotem
Aleś piękny wianek poczyniła! Mój krwawnik dzisiaj wycięłam do imentu, bo rósł w poziomie, odkąd go pierwsze deszcze położyły. Jak dalej będzie rósł taki potwór, dostanie eksmisję! Pozdrawiam!
Ślicznie dziękuję za komplementy
Jak zakwitnie ten wianek porządnie to powinno być całkiem fajnie, a i kapelusz słomiany może jeszcze w lipcu ta panna dostanie