Bardzo letni nowy nabytek, mieta ananasowa musi byc na słońcu, u mnie zimuje nawet w półcienie, ale nie ma wtedy efektu
mówisz pokusy masz...czyli praca jednak musi być...ale poszalej, jak masz luz
Starałam siem coby letni wyszedł i udało siemmmm, hurrra cieszę się,że się podoba
Za info o mięcie ananasowej wielkie dzięki..choć się martwię , czy ona rzeczywiście ananansowa bo plamek białych nie ma ffcale... w prezncie dostałam od koleżanki z pracy..ananasowa miała być, echhhhh....
A jak pokus uniknać ?? czy na to jest jakaś skuteczna metoda ??.. pewnie ni ma ale jak znacie to napiszcie bo inaczej....znów będę musiała we wrześniu do roboty wracać
Kokarda Ci się podoba ??... no patrz..a to taka zwykła wstażka z rolki , tylko tak ...namotana czterokrotnie
Na mojej ławeczce możesz sobie przyjechać pooodpoczywać, przetestować przed ewentualnym zakupem...a nuż Ci siem odechce..iiii..zamiast ławeczki będzie...na super torebkę ...( bo ja kofffam torebki, więc fffszystko ma torebki przeliczam )...choć jak już Cię ze 3 lata to choróbsko " paskudne " trzyma , to już chyba nie puści
A pogoda....eeee...jak lato z radiem
Nie mam kompletnie wiedzy dotyczacej kosiarek ręcznych , więc nie pomogę w decyzji...ale nawet te moje głupie parę metrów to jest co machać , nawet kosiarkã jeżdżàcà...a takà ręcznà..100 m 2... noo naprawdę nie wiem mogę jedynie napisać ,że mimo wybitnego talentu do robienia różnych...hhhmmm..dziwnych rzeczy kabla od kosiarki nie udało mi się "załatwić " ani razu