Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Milka 16:24, 11 lip 2016

gierczusia napisał(a)
Powiem Wam ,że od tych wakacji to człek może dojść do bankructwa nudzi mu siem ,jeździ po giełdzie kwiatowej,kupuje głupoty i wianki robi
Ale do tej pory wisiał u mnie taki z jajkami jeszcze ,wiec juz czas był na niego najwyższy

Bardzo letni nowy nabytek, mieta ananasowa musi byc na słońcu, u mnie zimuje nawet w półcienie, ale nie ma wtedy efektu
mówisz pokusy masz...czyli praca jednak musi być...ale poszalej, jak masz luz
AsiaK_Z 17:27, 11 lip 2016

❤❤❤❤❤ dziękuję
gierczusia 21:30, 14 lip 2016

AsiaK_Z napisał(a)
❤❤❤❤❤ dziękuję

Ależ proszę cała przyjemność po mojej stronie i niech rosna zdrowo
gierczusia 21:36, 14 lip 2016

Milka napisał(a)

Bardzo letni nowy nabytek, mieta ananasowa musi byc na słońcu, u mnie zimuje nawet w półcienie, ale nie ma wtedy efektu
mówisz pokusy masz...czyli praca jednak musi być...ale poszalej, jak masz luz

Starałam siem coby letni wyszedł i udało siemmmm, hurrra cieszę się,że się podoba

Za info o mięcie ananasowej wielkie dzięki..choć się martwię , czy ona rzeczywiście ananansowa bo plamek białych nie ma ffcale... w prezncie dostałam od koleżanki z pracy..ananasowa miała być, echhhhh....

A jak pokus uniknać ?? czy na to jest jakaś skuteczna metoda ??.. pewnie ni ma ale jak znacie to napiszcie bo inaczej....znów będę musiała we wrześniu do roboty wracać
gierczusia 21:45, 14 lip 2016

Kindzia napisał(a)
Wianek super, ale jaka kokarda ślicznościowa!!!!!
Na taką Twoją ławeczkę choruję, ze trzy lata już, ale kiedyś będzie
Odpoczywaj Gierczuś, dziś lato

Kokarda Ci się podoba ??... no patrz..a to taka zwykła wstażka z rolki , tylko tak ...namotana czterokrotnie
Na mojej ławeczce możesz sobie przyjechać pooodpoczywać, przetestować przed ewentualnym zakupem...a nuż Ci siem odechce..iiii..zamiast ławeczki będzie...na super torebkę ...( bo ja kofffam torebki, więc fffszystko ma torebki przeliczam )...choć jak już Cię ze 3 lata to choróbsko " paskudne " trzyma , to już chyba nie puści
A pogoda....eeee...jak lato z radiem
gierczusia 22:05, 14 lip 2016

Pluszakowa napisał(a)

Kosiarka jednak elektryczna? Ja się skłaniałam ku ręcznej w stylu angielskim. Trawnik planuje poniżej 100m2 i wydawało mi się że to nie jest dużo. Boję się tego kabla bo ja do spalinowych jestem przyzwyczajona.

Z przydasiów się uśmiałam bo u nas też funkcjonują, ale jako prezenty na szybko.

Nie mam kompletnie wiedzy dotyczacej kosiarek ręcznych , więc nie pomogę w decyzji...ale nawet te moje głupie parę metrów to jest co machać , nawet kosiarkã jeżdżàcà...a takà ręcznà..100 m 2... noo naprawdę nie wiem mogę jedynie napisać ,że mimo wybitnego talentu do robienia różnych...hhhmmm..dziwnych rzeczy kabla od kosiarki nie udało mi się "załatwić " ani razu

Buziole
Mixtoorka 09:07, 15 lip 2016

gierczusia napisał(a)

No i tak lubiany przez Was szerszy kadr o ile można u mnie mówić o szerszym

Szerszy kadr piękny jest Ale nie ustępuje zupełnie przecudnej ławeczce i kadrowi wejściowemu Pięknie!
Sebek 09:13, 15 lip 2016

gierczusia napisał(a)
Powiem Wam ,że od tych wakacji to człek może dojść do bankructwa nudzi mu siem ,jeździ po giełdzie kwiatowej,kupuje głupoty i wianki robi
Ale do tej pory wisiał u mnie taki z jajkami jeszcze ,wiec juz czas był na niego najwyższy

Giełda to nic... Coś na wyprzedażach kupiła?
sylwia_slomc... 13:34, 15 lip 2016

Nie narzekaj na nudę, bo efekty tej nudy bardzo ładne
Agania 13:48, 15 lip 2016

eee_taam napisał(a)
jeden wianek ..to żadne bankructwo zwłaszcza jak sie ma tak mały ogródek to inne pokusy sa usprawiedliwione

ławeczke wreszcie zobaczyłam nie garażowaną ...wzdycham

Ja też wzdycham, wianek też boski...elegancko masz
pozdrawiam Elu