Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 06:34, 09 sty 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Mój też uwielbia zapachy z kuchni, karmy nie tknie puki mu czegoś nie zapodam.. teraz przeszedł na moje karmienie.. i nawet schudł eMuś ma za miękkie serce.. i to gubi piesia....
Ja też nic nie robię na ogrodzie.. to nie pora... co będę robić wiosną???
Arniowkę mam, ale jakaś taka mocno soczysta a mał omocna.. chyba czymś wzmocnię .. wody wozić nie będę Idę poszukać Twoich rękawic

Mi wyszla cytrynówka mało cytrynowa....cytryny słabe były...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 06:33, 09 sty 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Bo Ty na narty jedziesz to dopiero jak je zaliczysz bedziesz wiedziała że kolej na wiosnę. Pozdrawiam.

Bozenko ja na narty nawet w pełni wiosny w kwietniu jeżdzę, ale teraz wiem że to jeszcze zima i nie naleźy sobie nadziei zbyt wcześnie robić..
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 06:31, 09 sty 2014

Do góry
Kasiek napisał(a)
Marzenko, ja dzisiaj tez padnieta...Bylam sluzbowo na jeziorze Bodenskim...ryczalam -bo tak pieknie bylo...a teraz rycze , bo wszystko mnie strzyka Fotek niestety nie mam, nie wzielam aparatu, ale jak sie wiosna rozpedzi...to pokaze Wam kwiaty tysiecy jabloni

Rozmarzylam sie... Jezioro Bodeńskie....
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 06:30, 09 sty 2014

Do góry
Danusiu ja poczekam na zdjęcia tych ciemiernikow i hiacyntów
Co z tym ogródeczkiem począć 23:29, 08 sty 2014

Do góry
Brrrr zimno...
Pszczelarnia 23:23, 08 sty 2014

Do góry
Nie mam selserii i kloszy... Trzeba to zmienić!
Dla takiego gołębnika to chyba mogłabym hodowlę założyć
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:18, 08 sty 2014

Do góry
Będzie ...prawie zaraz... Wot i teoria względności... Zaraz ile znaczy dla Izy
II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 23:17, 08 sty 2014

Do góry
Wezme opiekę nad Wami
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:28, 08 sty 2014

Do góry
Odcisk palucha zostawiam
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:24, 08 sty 2014

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...oddaję głos na opcję " zimy nie będzie"... ...u nas już tak jest ...ze skrajności w skrajność...
..buziam...nie wiem kiedy nadrobię ...pa...

Nie nadrabiaj same pogaduchy
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:24, 08 sty 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Zimy nie będzie.

Marzenko dziękuję za przyjęcie wieczorne

Hm z zimą to nie jstem taka pewna ...
Cieszę się, że miło spedziłaś czas we Wrocławiu
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:23, 08 sty 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Ale jak zabrać jak te ślipia patrzą ci głęboko w serce????

Szynkę z lodówki ma czlowiek ochotę podać.... Mój pies najbardziej cierpi w czasie smażenia naleśników lub pieczenia cista... Te zapachy działają na niego jak afrodyzjaki

Aha i tak samo ryby przygotowane do wędzenia... Potrafi siedzieć bez ruchu, wpatrzony z zachwytem w oczach.....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:21, 08 sty 2014

Do góry
Kasiek napisał(a)
sobie odejmie ale 4 lapom zawsze dam

Dlatego taka szczupła jesteś
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:20, 08 sty 2014

Do góry
alinak napisał(a)
nasza Zara też jakaś ociężała się zrobiła zawsze to ona mnie ciągła na spacerze a teraz to ją wyprzedzam .no chyba to dobrze świadczy o mnie ...a ona niestety się upasła ...ale to dobrze , bo od młodości były z tym ciasteczkiem problemy . uwielbia głodować nawet po 3- 4 dni .

Marzenka nie mogę długo u ciebie lukać , bo potem szwędam sie po ogrodzie i miejsca dla grabów szukam ...a już nie mam .

uwierzysz ..plewiłam dzisiaj chwasty w ogrodzie .....i było ich sporo

Hi hi miejsce dla grabów szukaj, formowanych, może na front kilka sztuk?

A ja chwasty ignoruję, udaję źe niedowidzę nie mam motywacji do rw ogrodzie, znaczy się wiosna jeszcze nie nadchodzi
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:18, 08 sty 2014

Do góry
Magda70 napisał(a)

Ania...to samo pytanie zadałam weterynarzowi jak mi kazał ograniczyć karmę dla kota bo był za gruby...jak kot prosi to ja nie potrafię odmówić...

Ale ten sam weterynarz zapytał czy jak moje nieletnie dziecko prosi grzecznie o alkohol to czy ja ulegam?? Nie...
I tak mi się udało kociaka odchudzić o kilogram...

Ja chyba najbardziel lubię obserować jak Tytus się "modli do miski" ... Zaglada z kazdej strony, wącha, mlaska , sapie, chodzi dookoła i prycha z dezaprobatą że Pani smakołyków do suchej karmy nie dodała....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:16, 08 sty 2014

Do góry
ewa004 napisał(a)
Pozdrowionka zostawiam

Ćwiczysz?
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:16, 08 sty 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Podrap Tytusa za uszkiem... mój też kaszle, ale mój ze starości i wszystkich chorób..
A z mrozów sie wycofali.. jak na razie wieszczą tylko -10.

Tutus podrapany
Hi hi mrozow nie będzie, cytryny sie moczą w spirytusie
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:15, 08 sty 2014

Do góry
bleebla napisał(a)
Madżenko dziękuję za info. Jeszcze się dopytam czy ten żywopłot w zimie jest na tyle wystarczający żeby zasłonił nas od sąsiadów ?
Taka zima ciepła, że z 2 miesiące temu zaczeli koło nas budować nowe mieszkania i tam gdzie chciałam ten żywopłot będę miała sąsiadów w odległości mniej wiecej 10m.

Pozdrawiam wiosennie

To raczej ażurowa zasłona, nie tak gęsta jak z tuj ale liscie utrzymują się całą zimę i opadają dopiero gdy wychodza nowe wiosną. Zaleta grabów to szybki wzrost wiec polecam, bo szybko możesz je wyprowadzic wysoko - zgodnie z przepisampi do 4 m bez zgody sąsiada. Ja mam żywopłot grabowy albowiem nie chcialam pełnego zacienienia od strony zachodniej. Jeśli li jednak myślisz o szczelnym osłonieciu się od mieszkań przez cały rok to raczej polecam serby.
Jesli mi sie przypomnisz w przyszlym tygodniu to Ci zrobie aktulane zdjecie żywopłotu.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:12, 08 sty 2014

Do góry
WilczaGora napisał(a)

o to coś dla mnie !!!!
w końcu !!!
ja mogłabym tylko obrazki i robić i wstawiać...piszę bo muszę ale najlepiej mi "pismo obrazkowe" idzie

macham do Ciebie z deszczowej Wilczej,
Ewa

Mi też najbardziej pasuje pimo obrazkowe tylko że za chwilę zampomnimy znaczenia słow... Pozdraiwam z Wrocławia? Jakiego pogodowo? Nawet nie wiem, na pewno nie pada....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:11, 08 sty 2014

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Madżenno, systematycznie odczytuję komunikaty pogodowe u Ciebie. Ściskam. Tytuska też.

Ściskam Ewo
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies