Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród i nie tylko... 19:01, 14 mar 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Witaj Wiem, że raczej nie muszę pisać, że masz pięknie, ale co tam Ciekawi mnie Twój dom - bo widzę, że jest z bali?

Dzięki Sebek rzeczywiście mam dom z bali fajny klimat i osobna opowieść jak powstał pomysł i realizacja. W kolejnych odsłonach wstawię trochę zdjęć wszak to ogród i nie tylko
Ogrodnik Mimo Woli cd 19:01, 14 mar 2014

Do góry
Próbuję się odnieść do Waszych wpisów... program naprawczy jak widać działa ,ale tylko z mojej strony

Sebek - wydaja sie rabaty małe, ale jak je pieliłam i urabiałam ziemie, to myślałam że one końca nie mają Ale na chciejstwa..zawsze za małe Do roboty za duże

Anna_g - ja już nie sadzę krokusów w trawniku , bo to kłopot.. wolę na rabatach,. ale to pierwsze nasadzenia i tak tkwią od początku

Ola - paskudy ... współczuję. I dziękuję za komplement

Viva - jesteś kochana.. na Ciebie zawsze można liczyć... a tak w kwestii ogrodu... to mi sie marzy taki jak Twój .. no, może mniej róz... bo nie mam czasu by przy nich chodzić

Robert - zmiana nicka.. była konieczna, ale jestem zadowolona z wyboru, tym razem przemyślanego wyboru O polityce i reszcie nie będziemy gadać na forum, bo to ogrodnicze.. ale ręce opadają.... Gdybym była młodsza to machnęłabym ręka na wszytko i uciekła na drugi koniec świata.. Człowiek pracuje za pieniądze, które wystarczają na wypłaty ludziom i Zus i sie cieszę jak głupi do sera.. a gdzie amortyzacja narzędzi i całego dobra i mój zysk.. nie wspomnę o płacy za naszą pracę. Cieszyć sie, że ludzi mam jak utrzymać.... To jest chore.... chore, chore.. i jeszcze trzeba sie modlić by zapłacili bo to już inna bajka i inny problem. Na całym świecie człowiek pracuje i jakos sie utrzymuje... a tu.. chore przepisy, chore realia..

Bogusia - dziś też było pracowicie... to już nie na moje siły.. ale robię, póki mam wolne.. bo mam nadzieję, że to wolne sie skończy ..

Agnieszka W - dziękuję za komplement Ale tak mnie wzięło na refleksje.. człowiek za dużo siedzi na forum i ogląda ideały Twój ogród też jest do kochania.. uwielbiam go

Kitek - żurawki dobrze wyglądają tylko bez krewetek ..

Mira - temperatury przez prawie miesiac bliskie zera pozwoliły na to by krokusy kwitły i kwitły.. teraz 3 dni ciepełka i przekwitają błyskawicznie..

Zbyszek - siedziałam na tyłu tyle czasu.. wiec kondycja beznadziejna.. po prostu jestem zgon... ale zęby trza zacisnąć i zrobić, samo nic sie nie zrobi Dziś sobie wyznaczałam skąd dokąd i dopiero przerwa..

Haniu - moi panowie przyzwyczaili sie do moich pomysłów Sama robię, wiec co maja gadać Co najwyżej pokpią trochę

Aneta, Pszczółka, - walczę.. kiler wysiada..

Irena - my troszkę podobne charakterem, wiec rozumiem co piszesz

cd nastąpi
Ogrodniczka i jej mały ogródeczek 17:54, 14 mar 2014

Do góry
No i dlatego Sebek nie zastanawiałam się wiele tylko datek dałam i wszystko obgadałam
Ogrodniczka i jej mały ogródeczek 17:48, 14 mar 2014

Do góry
Pola napisał(a)
Kochani melduję że byłam na zwiadach dotyczących cisów kopane z gruntu dość wysokie 1.80 po 120....
Zadatek zostawiłam i 25 marca mają przywieść.... Micha mi się śmieje
Posadziłam łubiny, przytaczniki, i rubekie podlałam i czekam na deszcz

Za tą cenę - to deal życia zrobiłaś
Ogród i nie tylko... 17:44, 14 mar 2014

Do góry
Witaj Wiem, że raczej nie muszę pisać, że masz pięknie, ale co tam Ciekawi mnie Twój dom - bo widzę, że jest z bali?
Początki w Kruklandii 12:55, 14 mar 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Ogrodowisko ma urodziny 9 lipca, jak ja

No to podwójna impra
Początki w Kruklandii 12:49, 14 mar 2014

Do góry
Juzia_G napisał(a)

Impra na bank będzie u Danusi

Ogrodowisko ma urodziny 9 lipca, jak ja
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:08, 14 mar 2014

Do góry
Dziekuje za odwiedziny i rzeczniczce Irence na udzielenie informacji Macham do Was weekendowo, kocham piątek
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:41, 14 mar 2014

Do góry
Irenko dziękuję.. Sebek się nie obrazi
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:22, 13 mar 2014

Do góry
No Ty jak już przerabiasz to pół ogrodu Ale efekt będzie spektakularny - wieeeeeelka ta rabata!!!
Ogrodowy spektakl trwa ... 21:28, 13 mar 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Bratki po złotówce i takie ładne? Toż to cud Pięknie wyglądają

z tego co pamiętam w ub roku też po tyle byli i pamiętam gadkę jak producenci byli załamani długą zimą bo handel nie szedł teraz też narzekali tylko nie wiem na co bo musiałam szybko załatwić sprawę , mam nadzieję że będą ok, dziś rano było -3 i były sztywne zresztą ciemierniki całkiem się skłoniły

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:58, 13 mar 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Iza, Sebek, Nikita, Juzia, Ewy Gusiarz, Aika, Kondzio dzieki, ze zagladacie. Obiecuję rewizyty dopiero w weekend bo teraz mam lekki szlaban na forum od M mam się urlopować na calego

ualalala wziął się eM za Ciebie...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:53, 13 mar 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Iza, Sebek, Nikita, Juzia, Ewy Gusiarz, Aika, Kondzio dzieki, ze zagladacie. Obiecuję rewizyty dopiero w weekend bo teraz mam lekki szlaban na forum od M mam się urlopować na calego

do kiedy masz "szlaban".. bo już wyglądam przez okno wyczekując Twoich odwiedzin.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:48, 13 mar 2014

Do góry
Wilcza Góra 20:04, 13 mar 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Wiosna i do Ciebie zawitała Pięknie jest

a jak miło się robi takie wiosenne fotki

macham z Wilczej
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 19:49, 13 mar 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
A ja bym się skusił na takie graby

Ja się skuszę jak wymyśle dla nich zastosowanie , ale na żywopłot potrzeba ok 60 sztuk co troszkę nie kalkuluje się z przeznaczonym budżetem na ten cel, a i tak musiałbym mocno obciąć żeby się zagęszczał. Na żywopłot zamówie mniejsze sadzonki.

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kibicuję ci dzielnie pracusiu. Oj jak ja marzę o rewolucji w ogrodzie a tymczasem kanapa mi została
Nic to kiedyś i ja za szpadel złapię Pozdrawiam

Gosiu ty odpoczywaj i nabieraj sił, jeszcze będziesz miałą czas. Ja tak naprawde z najgorszymi pracami uciekam przed remontem, któy się dopiero zacznie, a u CIebie się już kończy, tego to ogromnie zazdroszcze Ogólnie to wyprzedzam tygodniowy plan i wszystko zależy od pogody w sobote, a ma być nieciekawie.
Nie wiem czy jest sens pokazywać zdjęcia z bałaganu i chyba zostawie je na kiedyś
Ogródeczek jagody99 19:07, 13 mar 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Piękne te cyklameny - mnie też ostatnio kusiły, ale jednak się nie dałem

Ty to mezczyznato nie to co slaba baba zawsze sie skusi
Ja nie moglabym przejsc obok chociaz jeden chociaz cos
No ale warto miec silna wole
Sebku bardzo dziekuje ze mnie odwiedziles a moze chcesz troszke sniegu mrozu z przyjemnoscia oddam bo juz mam tej zimy po dziurki w nosie
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 18:14, 13 mar 2014

Do góry
A ja bym się skusił na takie graby
Ogrodowy spektakl trwa ... 18:11, 13 mar 2014

Do góry
Bratki po złotówce i takie ładne? Toż to cud Pięknie wyglądają
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:09, 13 mar 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Tutaj jest
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3507-madzenie-ogrodnika-kiedys-tu?page=251

Ale jak Ci to mogło umknąć to nie wiem....

A ja widziałam.... i zapomniałam. A to dobry patent przecież jest!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies