Mira piękne bratki najladniejszy chyba ten czerwony z czarnym oczkiem on ma strzępiaste listki? u mnie też były na ryneczku ale jeden bratek w doniczce 4,50zł strasznie drogo
Nie, on jest klasyk, zresztą te kolorowe wybierałam żeby mieć też klasyki bo generalnie kupiłam jednorodny kolor
ja kupowałam na gieldzie i byly po 1 zl więc radość miałam wielką z tego powodu / w doniczkach / a z Raportu Rysia wynika że na rynku sa po 1,50 do 1,80 więc ta cena którą podajesz to chyba mocna przesada
ja kupowałam na giełdzie to po 1 zł i kupiłam tylko 40 , nie wiem może jest wcześnie jeszcze i taka cena mi się trafiła, na pewno jest wcześnie, zawsze w kwietniu jak widzę bratki w sprzedąży to żałuję że już mam bo jeszcze takie bym chciała, ale to takie chcianie
Irenka kupuj!!! zanim się ładnie rozrosną będą święta
mnie cieszą aż do polowy czerwca a zresztą, lubię je
hortensji pnącej wiem że się nie tnie, czekam i czekam aż mi się wyspina na dach ale to idzie wolno zwłaszcza że ma u mnie za dużo słońca ale jej obiecałam sporo nawozu hortensjowego więc będzie dobrze
Bardzo tanio kupiłaś i sporo, ale tyle za 40 zł to pikuś
U mnie one potem jakoś sie sieją i jakoś tak cały sezon są u mnie
Moja też w słońcu, da radę, na początku wolno idzie, a potem urośnie nie wiadomo kiedy
w weekend kupię choć do jednej donicy, a może i coś do gruntu, tam sobie lepiej poradzą
Irenko u mnie już część posadzona w zasadzie wszystkie pomarańczowe czyli front - ja ma w rożnych miejsach dosadzane do donic po np 2 bratki - takie akcenciki i są też w dużej donicy ale nie na kupie - do miesiąca się mocno rozrosną i będzie je widać