Chyba rzeczywiście musisz zacząć ciąc w styczniu jestem pełna podziwu wobec planów.
Czy w związku z tym znajdziesz czas na wizytę na Gardeni? Jakoś tak nietypowo jest w tym roku, kończy się w sobotę 1 marca.
Zamówiłam w benex bo zamarzyły mi się różowe martagony, których w lilipol nie było :
Lilia Azjatycka Pełna Spring Pink 14/16 5 szt
Lilia Azjatycka Fangio 16/18 szt. 5
Lilia Martagon-Lilia Złotogłów Rose 12/ 3 szt
Jeśli nawet popełniłam bład to sie nie martwię, będzie okazja do zamówienia nowych hi hi jak my lubimy zimą zamawiac.
Jeszcze róże muszę zamówić
W końcu lutego tnę graby i uważam że to prawidłowe, bo przecież owocowe koryguje się juź w styczniu. Więc dla mnei wszystkie liściaste powinny być cięte zimą, za wyjątkiem tych ktore kwitną wiosną.
Ps i ja też czekam chociaż na zdjęcia archiwalne.
Uprasza się o wizytówkę, zawsze ją możesz edytować i wymienaić zdjęcia.
Sushi nie lubię, próbowałam się przekonać i mi nie wychodzi.... Ale osmiorniczkę mimo, że owoców morza nie lubię w Grecji jadam - w odpowiedniej zaprawie albo grillowaną. To jest tak jak z sosem sojowym, niby wszyscy robią tak samo ale tylko niektórym wychodzi.... A co do sosów.... To ja mam tak z balsamicznym....
Buziaki dla właścicielki seksownego ogrodu.
Georgie mam ale Twoja piekniej wyglada... Pewnie przez te moje opuchlaki... U mnie było cały dzien pięknie a teraz znów ogród podlewa, ehh wiosna wybuchnie coś mi sie wydaje.... Krokusy takiej dawki ciepła i wody nie podołają ...
Gabi po kilku latach jazdy na nartach pojechałam ze znajomymi do Harachova i stanęłam na szczycie góry - czerwona dosyć trudna trasa , zwykle oblodzona w gornej partiii. Moja koleżanka szu szu i zjechała a ja stałam i pacze, paczę i stoje....... I strach mam w oczach..... Ale jakos się umęczyłam i zjechałam... Po kilku latach stanęłam na szczycie tej samej góry....była mgła... Szu szu szu zjechałam i pytam się M daleko jeszcze na dół bo we mgle nie widać M stwierdziłam że przeciez my jesteśmy juz na dole..... Myślalam, ze ktos wypłaszczyl te trasę ...a. To może 2 lata minęły... A wcale nie twierdzę, że dobrze jeżdżę.
tak samo bedzie z Lolą dla Ciebie tylko troszkę trzeba potrenować i pozbyć się strachu....
Dziękuje bardzo za pochwały. Cieszę się moim ogrodem i mimo tęsknoty za śniegiem i nartami zachciało mi się dzisiaj wiosny i eksplozji cebulowych i magnoli....
Mam baardzo duzo roślin, bo tak chcialam. W mimo poprzednim 72 metrowym ogródku tez miałam dużo