Dzięki to pooczekam
Napiszę na pw.
Polinka ty kupowałaś dla Ani rozplenicę Lady U możesz dać namiar na priv?
Ivo tu Polinka pisała
Polinka ponoć masz jakąś wiedze od Mazana na temat oprysku trzcinników na rdzę w momencie już pojawienia się oznak rdzy. Moglabyś napisać co Mazan poleca ?
Mamuniu jakie te grabiszcza piękne, tak sobie głośno myślę, a może by tak wywalić jednak tą starą jabłoń i posadzić kolejne 3 graby....
Bardzo ładnie masz Polinka, tylko więcej zdjęć Miski fajne, takie grubaski, no ale Ty masz rękę do roślin.
Edyta moje tez są dokładnie takie jak opisujesz.
No proszę Znalazłam Chyba potraktuję swoje trzy kulki w taki sposób Radykalnie obcięłam je w zeszłym roku a zależy mi na ich zagęszczeniu
Poli, piękne masz graby. Czy na początku też tak miałaś, że były nierównomiernie gęste, kawałek gęsty, potem łysy, potem znowu gęsty? Moje takie właśnie są i zastanawiam się kiedy doprowadzę je do takiego wyglądu jak u Ciebie.
Albo na jesieni sadzić. Ile metrów ci potrzeba?
W maju przesadzałam jedną kostkę buksową do drugiego ogrodu Przyjęło się i żyje. Buziaki Kochana
Ktoś kiedyś przesadzał obwódki bukszpanowe ? Lepiej to zrobić jesienią czy wiosną ?
Idealnie! Doprowadziłaś Angel ogród do perfekcji. Uciekam z forum bo doła łapię...gdzie dzisiaj nie wejdę to tam ogrody jak z wystawy...
jeżówki niech Ci pięknie rosną moje w tym roku oszalały, tylko wody muszę dawać bo padają ze zmęczenia nie wiem czy coś nie pokręciłam ale wydaje mi się że Polinka i Toszka pisały że DECIS działa na opuchlaki, glebę trzeba podlać, sama chyba nawet lałam w ubiegłym roku przy RH. Tylko trzeba to sprawdzić, bo mogłam coś pokręcić
Żabko wiesz, że masz cuuuudne trawiszcza Uwielbiam kadry z Twojego ogrodu! Trzymam kciuki za wszystko!