parę foteczek od Iwonki ze Wzgórza (bez)chaosu
prześliczny dojrzały ogród ,a właściciele -tak jakbym znała sto lat ,albo i dłużej
też mało fotek ,bo jakoś tak wyszło .....dziękuję bardzo bardzo za spotkanie i niecierpliwie czekam u mnie
niestety z wizyt mam niewiele fotek,jakoś czasu na fotki brakło
dla Margaretki - od nasionka z widokiem na Lancokoronę
kadr Twojego ogrodu moimi oczami
bardzo dziękuję za wszystkie sadzonki masz tyle kwiatów ,że kilka dni bym musiała u Ciebie spędzić ,żeby je wszystkie zapamietać
jesteś niesamowita ,że po takich tyciunich sieweczkach ,wiesz jaki to kwiat
i jeszcze przesłodkie kociaki ,które szukają ciepłego ,dobrego domu
słodziaki
dzięki Daria busz już powoli coraz większy
padało wczoraj -nawet burza z gradem była ,ale moją okolicę ominęło na szczęście
te przetaczniki bardzo długo już mi kwitną -z chęcią inne kolory dokupię ,bo są śliczne
dziękuję pięknie za komplementy
tak -to miskanty ML ......a te frosted wiosną miałam ochotę wywalić ale teraz są śliczne
te też ładnie się po dzieleniu zebrały i już jeżówki coraz większe
parę pstryków z innych części ogródka
warzywny busz
widziałam u Ciebie mnóstwo stron ,ale dopiero wieczorkiem wpadnę ,bo lecę jeszcze do ogrodu podziałać .....posadziłam wszystkie podarki ,za które bardzo bardzo dziękuję
skończyłam bok 2 domu -wszystko co podzielone leży marnie ,bo dziś upał okropny
w czrnym pojemniku gnojówka z pokrzyw .....wali na całą okolicę
tu iryski poszły -nie widać dobrze ,bo niektóre ścięte
a tam za ostatnią brzózką naparstnice od Ciebie
wszystko malutkie i ciężko fotkę dobrą zrobić ,albo raczej fotograf ze mnie marny
posadziłam i dodatkowo jeszcze kfiotków dokupiłam .... z wiśnioowej zrobiła mi się jarmarczna kolorowa bylinówka -
zabrałam z tamtąd cyprysiki ( jeszcze trzy zostały ,ale też pójdą koło ogniska )
i na razie te danici tam są ,bo nie mam pomysłu ,gdzie je dać
mam nadzieję ,że jak mnie odwiedzisz ,to podpowiesz mi co nieco
jeszcze raz dziękuję za kfiatuchy
młoda faktycznie przyzwyczajona do różnych sytuacji ziemia ,kora, kfiatuchy ,a i meble i inne rzeczy też z nią woziłam
buziaki