40 letnia ławka wytrzymała nas Obie, ale jak Maja wstała ja fiknęłam koziołka na cztery litery, było śmiechu
góra i dół bo nie wiadomo co ciekawsze, a żal czegoś opuścić
Z której strony lepsze światło?
Dubli nie było prócz jednego( Em się pleckami do kamery odwrócił)
Więc był czas i naspacery, bo pracownicy Ekipy też maja własne ogrody i każdy ciekawy
Heathcliff pierwszy sezon u mnie, kształt kwiatu ma przepiękny a kolor hmm w pąku jest czerwony co mnie troszkę przeraziło na początku ale z czasem przybiera piękny kolor
Montaż parasoli, mojego pomysłu , a wykonania Pani Dźwiękowiec
I poczuli się jak Teletubisie
jak dobrze, że hamak jest w cieniu
Majeczka wykończona upałem odpłynęła na momencik
Chyba dobrze Jej u nas było
Lata dron wszyscy schowani do cienia
oprócz pilota i Mai
Trzeba było dronem latać na dwa razy booooo.....zaatakował go krogulec.
Ale nie nagrane
reszta Ekipy się instaluje
Anitko tym bardziej dla mnie to zaszczyt.
Ogromnie dużo wspólnych rzeczy mamy począwszy od miłości do ogrodu, do piesków zdolności do wiankowania i rodzinne tereny
Jaki świat jest mały.
Zapewniam wszystkich, że OGRÓD NA WICHROWYM WZGÓRZU jest cudowny!!!niepowtarzalny☺fotki nie oddają uroku.
Anitka stworzyła dla siebie ogród w wyjątkowym stylu, całkiem innym od mojego bałaganiku ale bardzo mi się podoba i dobrze się w nim czułam.
Jeszcze raz baaaaaaardzo dziękuję za zaproszenie!!!
Kolejne kolczaste panny pokazyją kwiaty co mnie bardzo cieszy ale też już sporo kwiatów przekwita w te upały, trochę u nas wczoraj padało a po dzisiejszym porannym obchodzie w ogrodzie już całe wiadro przekwitłych kwiatów usunęłam.
Róże Schone Maid nielubiane w zeszłym roku a w tym przesadziłam je do donicy i bardzo im to podpasowało bo kwiaty nawet długo w te upały trzymaja się a deszcze ich nie zeszmaciły jak to miało miejsce w zeszłym roku,widać że te kwiaty kochaj słońce od rana do wieczora.