Kurcze.....jeszcze nikt się nie zgłosił do kopniaka..... Na szczęście na mnie zawsze możesz liczyć
A tak na serio to niezbyt fajnie Was urządzili....
A wiewiórka na szczęście dopiero w Krakowie, więc nie będzie mnie kusić, by tam jechać
Kawy nie piję, ale robię ją często, więc teraz fusy będę wykorzystywać w bardzo użytecznym celu - i wcale nie mam na myśli wcierania sobie go w różne części ciała
Widzę to zdjęcie i chyba wymaga ono wyjaśnienia Zarówno forma Chopin jak i Szopen jest poprawna - choć tej drugiej dość rzadko się używa Nie raz nam to tłukli do głowy w szkole
Sebek jak zdasz maturę to i do swoich fug zapraszam ....jak czytam o sposobach mycia to mi wstyd bo ja to się nimi w ogóle nie przejmuję .
zrobiłam do płytek szare i nie ma różnicy czy brudne , czy czyste .
ale tak na serio to w Wadowicach w STOPie mas świetny środek ..nazywa się MEGLIO SGRASATOREE -włoski . jest rewelacyjny i już wyrzucisz szczoteczki ..zamień na dużą szczotkę ryżową na kiju i zero wysiłku .
środkiem nawet myję płytki w kąciku wypoczynkowym po zimie bo zamiast beżowe to są bure .domywa wszystko na cacy w domu i fugi są idealne bez wysiłku
wiosnę poproszę ..zmykam do moich róż , bo ten komputer z domu by mnie nie wypuścił
Marzenko, ja z Ciebie przykład brałam, jeśli chodzi o FC.
Sebek, to teraz czekamy, aż podwoją czuprynki
Eluś, chyba nie wszystkie, ale Frosted Curls delikatnie można końcówki (te suche). Specjalistką od Carexsów jest Madżen. Ja dopiero pierwszy rok je mam. Krokusy mam te i te, a u Ciebie nazwa ogrodu zobowiązuje...
Fakt..poszałałam...
wycięłam w sobotę rozplenice szt 10 przed ogrodzeniem,
rozplenice przy modrzewiach szt 50
przycielam carexy the beatles coś ok 35 szt
macierzanka też przycięta,
i miskanty ML 5 sztuk
dodatkowo wykopałam borówkę, którą M złamał...i wsadziłam do domicy - może coś z niej będzie - bo tam gdzie rosła będzie gabion.
do wykopania jeszcze 2 róże i 2 cyprysiki bo też rosną w miejscy przyszlych gabionów,
eM zdemontowal płyty za garażem, wywiózl 3 przyczepki gruzu,
Nasion nie wysialam bo nie miałam sily....i czasu może w środę bo jutro....śledzik
Bingo Renia
w piątek bal karnawałowy a w sobotę cioci imieninki
Na wątku może i spokój ale się nie obijam...a to najważniejsze