Zapewne mają matę p. chwastom pod kamyczkami, to nie są dobre warunki dla korzeni
Zapewne mają szkodniki - przędziorki, co powoduje opadanie i zasychanie igieł, dlatego ten świerk jest u mnie w niepolecanych
Zapewne za mało wody, stąd dodatkowo pogłębia się efekt zasychania
Tu mają być jakieś wysokie drzewa. Jeszcze nie mam konkretnej koncepcji. Podobają mi się Umbry lub klony i nie wiem czy te drzewa będą do całości pasowały
Z kolei co dać w miejsce tych brabantów by pasowało do drzew powyżej i cyprysów poniżej?
Wysokość tych roślin powinna być nie mniejsza niż rosną w tej chwili brabanty.
Bezproblemowe byłyby smaragdy ale jak to by się miało do reszty ?
Nie, to pełnik, ale nie o taki pomarańcz chodzi. To bardziej żółty jest.
Ewa, wprowadź pomarańczowe detale, dodatki nie tylko kwiaty.
Szukaj wszędzie czegoś wyjątkowego, obeliski pomarańczowe, rzeźba pomarańczowa.
Do pomarańczu będzie też pasowała Stipa.
"Mój" kret przyszedł po asfalcie i wszedł do ogrodu przez bramę, Zaczął kopac na rabacie na ulicy, potem niemożliwe żeby sforsował 140 cm fundamentu, więc przespacerował się pod bramą i tu było widać poczatki kopania w ogrodzie. A więc kret nie tylko pod ziemią chodzi.
Przecież szpanujesz Marzenko Hunterami Ja Hunterów nie lubię, miałam takie w warzywa, ale szybko mi się rozleciały.
A długich nie używam do pracy, zbyt niewygodne.
Jest to kosiarka elektryczna i nie jakaś firmowa wiec regulacja jest jaka jest.są tylko trzy pozycje koszenia 3,5,7 cm.
Jak trzeba to kupie nową bo trawnik dla mnie jest ważniejszy niż fryzjer od zony haha tak mi mówi