Bardzo mi miło to czytać. Trawnik mam w tym roku okropny a i ogrodowi wiele brakuje ale i siły i czas i budżet mam ograniczony więc ile się da to robię, kupuję, dzialam.....i efekt mnie osobiście cieszy
Pozdrawiam wiosennie!
Dla ciebie moja Heidi Klum która malutka, najnowsza u mnie ale już jako pierwsza rusza z kwitnieniem
W drugim ogrodzie odchwaściłam prawie cały teren i dzięki dużej zniżce na korę jaką udzielił mi producent, zaczęłam wysypywać wszystkie rabaty drobną korą.
Żółte hakone zaczynają mnie denerwować...Nie takich przyrostów się spodziewałam po dwóch sezonach...
Szałwia już za moment będzie fioletowa a z Evergoldem będę się w tym roku rozstawać...
Dzieki za miłe słowa i zdjecia. Już za Wami tęsknię.To pokażę jeszcze prezenty jakie dostałam, choc nie robimy juz sobie prezentów. Dostałam pomidory(sadzonki) i sasanki wypasione i jeszcze to
Drugi prezent rozpoznaciebez trudu bo to dzieło Reni -Rozark a pierwszy to szklana deska do krojenia ze zdjęciem...mojego ogrodu. Fajne nie????? Takie rzeczy potrafi robic Kojak. Dziekuje.
Rabatka przy domu, od południa, która była robiona w weekend majowy. Drzewko jest na liście niepolecanych, ale radzi tu sobie, więc zostawiłam. Wcześniej pod drzewkiem były kamienie.