paulaa
12:41, 07 cze 2018

Jezowki wsadzone ale czy cos z nich bedzie.. Jedna sie troche uszkodzila (urwala sie czesc korzeni i padla -ta na zdjeciu w cieniu mojej glowy) ale moze sie jeszcze obroni. Wiem.. Wsadzilam je w poludnie ale tak ostatnio myslalam, ze jak ogrodnicy robia ogrod to przeciez nie czekaja na zachod slonca z sadzeniem roslin
tak sobie to tlumacze poza tym ta pora jest jedyna kiedy syn mi spi i moge cos zrobic. Wezcie lupe i zapraszam do ogladania ;+)
W sumie 5 sztuk.
A tu eksperyment - moje pomidory z parapetu ktore wykielkowaly w pomidorze! Zobaczymy czy cos z tego wyjdzie bo sa w cieniu i na tak dziwnej mieszance ziemi i torfu (?!) z breja obornika pod spodem
ale tak jeszcze mysle ze moge je przestawic z drugiej strony chatki tam beda mialy trochr slonca. Ale to juz nie dzis bo Kacper wstal a te betonowe kregi sa diabelsko ciezkie.
Ps. Co robicie z donicami, ktore wam zostaja po wsadzaniu roslin czy drzew? U mnie w ogrodku jeszcze praktycznie nic nie ma a juz tyle tych doniczek ze dramat. Wyrzucic troche mi szkoda

W sumie 5 sztuk.
A tu eksperyment - moje pomidory z parapetu ktore wykielkowaly w pomidorze! Zobaczymy czy cos z tego wyjdzie bo sa w cieniu i na tak dziwnej mieszance ziemi i torfu (?!) z breja obornika pod spodem

Ps. Co robicie z donicami, ktore wam zostaja po wsadzaniu roslin czy drzew? U mnie w ogrodku jeszcze praktycznie nic nie ma a juz tyle tych doniczek ze dramat. Wyrzucic troche mi szkoda