W tamtym roku miałam robić tę rabatę, ale powstaje dopiero w tym roku. Jednak padło na dwie ozdobne jabłonki-mokus i everest. Przy tujach horyensje vanille fraise, na końcu piwonie, a za nimi ostróżki i detebue sibirica.
To ja dziękuję że mogłem w Twoim ogrodzie podziwiać wiele nowości i piękne kompozycje bylinowe a ogród warzywny robi wrażenie nie tylko wielkością ale ilością nasadzonych i starannie wypielęgnowanych warzyw. Jestem pełen uznania i podziwu Kawa i " dodatki" były pyszne
Niestety nie mam fotek z Twojego ogrodu ale że byłaś u mnie mam
Co to za piekne kwiatki w lewym gornym rogu to krzewuszka?
Ale masz piwonii jak zaczna kwitnac jeden zapach. Mam 3 szt ale jedna bedzie kwitnac, nie wiem co zrobic niby wszystko maja karmione odpowiednio a nie kwitna.
Iryski niebieskie. U mnie juz koncza kwitnienie. Musze rozsadzic, bo za gesta kepa.
Hej Kasia Cieszę się, że się graby podobają Tyle się teraz dzieje w ogrodzie, że nawet zapomniałam grabów pokazać A tam już przy nich jeżówki się szykują.
Z niepokazywanych roślin, mam jeszcze berberysa Maria Są to jedyne moje berberysy, zastanawiam się czy kolekcji nie powiększyć, bo dosyć ciekawie wyglądają Pozdrawiam Kasiolka