Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 08:22, 21 gru 2013

Do góry
Wczoraj poczytałam forum ale nie mialam sił nic pisać....

Ostatnio torszkę mniej mnie na forum ale w święta nadrobię zaległości
Za chwilę jedziemy na zakupy. Na szczęście wszystkie prezenty kupione tylko w jedzenie nam zostało się zaopatrzyć.
Patrzę rano na ogród i nie mogę się przyzwyczaić, że taki jesienny..... W ubiegłym roku już od pazdziernika była zima a teraz mamy cały czas jesień a po jesienichyba będzie od razu w lutym wiosna.... Troszkę śniegu mi sie chce....
Ups choinki jeszcze nie mamy....

Sama sie zastanawiam co w ten weekend mogę zrobić? Na ciasta za wcześnie..... Na ryby i miesa? Pomarynujemy wszystko... Na salatki za wcześnie... Barszcz i zupy za wcześnie... Jak zwykle wszystko będziemy robić dzień przed wigilią.... Bo ja nic nie zamrazam...
A cytrynówkę mogę zrobić
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 08:18, 21 gru 2013

Do góry
Dzień dobry i czekam na te nocne wianki
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:40, 20 gru 2013

Do góry
Wizytacja NIK'u będzie jak w kaźde święta od kilku lat tylko my organizujemy święta i Bozego narodzenia i Wielkanoc. Rodzice zbyt wiekowi aby temu podołać, zresztą tyle lat przygotowywali święta że teraz czas na nas

Zawirowania w pracy ok, nawet awansowalam ale moja odpowiedzilaność mnie kiedyś zabije.... Na pociechę napiszę, że już śpię.

Alinko ten śliczny blond aniołek to moja córka, a ciemne loczki to ja. Nawet w dzieciństwie nie byłam blondynką ale z wiekiem mam biale włosy
Ogród Dominiki 20:33, 20 gru 2013

Do góry
Domi ja też leże na kanapie i odpoczywam
Ogrodnik Mimo Woli cd 19:50, 20 gru 2013

Do góry
Ależ ptaszek!!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:48, 20 gru 2013

Do góry
U mnie leje.... Z przygotoań do świąt to do 18 pakowałam w pracy papiery w kartony bo w poniedziałek mam przeprowadzkę ,...
Ogrodnik Mimo Woli cd 06:43, 19 gru 2013

Do góry
Wpis mi wcięlo a tak ładnie o Twojej energi napisałam buziam na ten dzień
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 06:39, 19 gru 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
dzięki ja nie kokietuje, wianek mi się podoba, gdyby mi się nie podobał bym go poprawiała do skutku . Chodziło mi o to że nie idą mi przygotowania do świąt, zawsze o tej porze było u mnie już na tip top, dzisiaj nawet na tip nie ma
Jutro będę robiła inne rzeczy...

A ja w pracy mam rewolucje, w piątek się pakuję w poniedzialek przeprowadzamy biuro, zmieniamy strukturę... Nigdy tak w lesie ze świetami nie byłam. Spać po nocach nie mogę. Liczę że w weekend torszke do przodu popcham tematy domowe.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 06:37, 19 gru 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
chwilowo wisi na klatce schodowej, obok aniołów, które w tym roku dostały po różowej bombce w łapki

Cóż więcej trzeba? Sylowo, elegancko, nowcześnie!!!
Kubusiowo II 06:34, 19 gru 2013

Do góry
Malgosiu kuba wyrośnie z choróbska, słowo harcerza

Ja z Świat najbardziej lubię pichcenie z M na dzień przed wigilią przy dżwięku kolęd
Kondziowy Ogród :) 06:31, 19 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Czytam o dietach...Ja stosuję NŻT......ale za to biegam i staram się chodzić regularnie na siłownię.....Najgorsze pierwsze dni, ale skoro Ci się podoba to OK Na schudnięcie najlepsze jest bieganie - najbardziej męczy, ale efekty są

Odkąd ćwiczę 4-5 x w tygodniu to mam apetyt jak górnik przodkowy....ale ja się nie planuję odchudzać tylko napiąć i ujędrnić
Makowo na Kociewiu 06:29, 19 gru 2013

Do góry
Jaki fajny klimat wszędzie, wiankowo-świątecznie Pozdrawiam
Ogród z łezką 06:28, 19 gru 2013

Do góry
Ale fajna szopka w tykwie.
Ta sosna prawdziwa udekorowana jest prawdziwa? Bo czytam, że m kupil i stała na balkonie?
Nogdy sosny na święta nie kupowałam a jak fajnie wygląda.
Ogródkowy chaos u monitki 06:24, 19 gru 2013

Do góry
monitka napisał(a)
Z pora to taka najzwyklejsza jaką z dzieciństwa pamiętam. Czyli sparzony por, jajko ugotowane na tardo i groszek konserwowy. Do smaku pieprz, sól i majonez. Jakoś nie mogę się tą sałatką w tym roku najeść i postanowiłam sobie w święta dogodzić

Brokułową Madzi też polecam. Czerwoną cebulę kroję w cienkie półplasterki. Na to wylewam sos (robię na oko) z majonezu i śmietany z dodatkiem doli, pieprzu i papryki. Na to wykładam ugotowane brokuły i ser feta pokrojony w kostkę. Całość posypuję uprażonym słonecznikiem. Bardzo szybko się robi a fajnie smakuje W zeszłym roku to był u nas hit na różne okazje

Jesłi do pierwszej dodasz jeszcze pieczarki marynowane to będzie jeszcze lepsza Ani Mi tez polecam, nie ma opcji aby się nie udało
A por kroje , solę, ugnitam i odstawiam aż zmięknie , nie parzę
Ogródkowy chaos u monitki 06:22, 19 gru 2013

Do góry
monitka napisał(a)
Uwiłam trzy brzozowe wianki na razie są w wersji sote bo myślę jak je ozdobić ale i tak jestem z siebie dumna bo jakby mi ktoś dwa lata temu powiedział że będę robiła wianki to bym się popukała w czoło
Uwielbiam to forum za to że mnie tak motywuje do działania i odkrywa moje głęboko skrywane oblicza

To jeszcze o fotki się uprasza
Co z tym ogródeczkiem począć 06:21, 19 gru 2013

Do góry
Kindzia napisał(a)
Kocurek zdrowieje, święta za pasem, Polki w półfinale MŚ...życie jest piękne Ewciu

Eh ale były emocje!
Ogrodniczka i jej mały ogródeczek 06:20, 19 gru 2013

Do góry
Jola jak się ogród czuje?
Ogród cioci 06:20, 19 gru 2013

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)

Kasik ja odpoczywam w biegu Uwielbiam szaleństwo przedświąteczne. Wtedy czuję że są święta

Lubię takie podejście do życia Pozdrawiam Małgosiu
Ogród Magdalenka 22:54, 18 gru 2013

Do góry
Madziula piękny pseudobukszpan!!!
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:52, 18 gru 2013

Do góry
Wybaczcie, że się nie odzywam, ale u mnie ogrodowo i ozdobowo nic się nie dzieje. W pracy dużo zmian, spać po nocach nie mogę, co widać po moich godzinach wizyt w wątkach.
Z moich przygotowan do świąt to mam listę potraw zrobioną i zaczątek listy zakupów.... A teściowie i mama przyjadą we wtorek...zatem proszę o ciepliwość aż w okolicach świąt doładuje bateryjki i ponownie wrócę do Was z pełną energią.
Biegnę poczytać co u Was słychac.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies