Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Madzenka 06:39, 19 gru 2013

ana_art napisał(a)
dzięki ja nie kokietuje, wianek mi się podoba, gdyby mi się nie podobał bym go poprawiała do skutku . Chodziło mi o to że nie idą mi przygotowania do świąt, zawsze o tej porze było u mnie już na tip top, dzisiaj nawet na tip nie ma
Jutro będę robiła inne rzeczy...

A ja w pracy mam rewolucje, w piątek się pakuję w poniedzialek przeprowadzamy biuro, zmieniamy strukturę... Nigdy tak w lesie ze świetami nie byłam. Spać po nocach nie mogę. Liczę że w weekend torszke do przodu popcham tematy domowe.
leon60 08:30, 19 gru 2013

Prześliczny wianek ! z aniołkami wygląda superowo
beta 08:39, 19 gru 2013

bardzo ładny ten wianek...kokietka z Ciebie...ślicznie wyglada z tymi aniołami do kompletu

a mnie zaintrygował ten drugi podkład w ttle...ten brązowy...juz się nie mogę doczekać co na nim wyczarujesz
GabiK 12:15, 19 gru 2013

Cześć Ana. Akurat na wianek trafiłam - śliczny, i też interesuje mnie ten drugi podkład. Nietypowo wygląda.
Cofnęłam parę stron i przeczytałam o strzelających piekarnikach - moja koleżanka miała taka sytuację prawie 10 lat temu. Weszła do kuchni rano, schyliła się do szafki po butelkę wody i nagle koło jej twarzy przeleciały kawałki szyby z piekarnika. Zimnego i nieużywanego tego dnia.
ana_art 12:39, 19 gru 2013

beta napisał(a)
bardzo ładny ten wianek...kokietka z Ciebie...ślicznie wyglada z tymi aniołami do kompletu

a mnie zaintrygował ten drugi podkład w ttle...ten brązowy...juz się nie mogę doczekać co na nim wyczarujesz
nie kokietuję... Napisałam ze mi się PODOBA ogólnie przygotowania do świat mi nie idą, jakoś pod górkę mam w tym roku...
AlKa 12:52, 19 gru 2013

Wianek błyskotka Też jestem ciekawa tego drugiego podkładu bardzo oryginalny. Poza tym ładna cegiełka ja sie wacham miedzy ceglaną a biała na klatke schodowa ... mam jeszcze czas do wiosny
Ana nie martw sie ja tez jestem z przygotowaniani daleko w lesie. jakos jak po ogruzie w tym roku.
Margarete 14:24, 19 gru 2013

Pięknie, nowocześnie, kolorowo, biel + kilka odcieni różu i tan błysk robia cudny efekt !

ana_art 14:25, 19 gru 2013

Alka lubię cegłę, mam jeszcze w korytarzu i salonie na klatce schodowej to ja szyby przykręcilam do ścian bo po miesiącu było pełno odcisków paluchów dzieciowych...
beta 14:34, 19 gru 2013

ana_art napisał(a)
nie kokietuję... Napisałam ze mi się PODOBA ogólnie przygotowania do świat mi nie idą, jakoś pod górkę mam w tym roku...

ok...doczytałam...i przy okazji jeszcze raz luknęłam na wianek...piękność
Pszczelarnia 17:15, 19 gru 2013

Ale jak się odświętnie zrobi na zewnątrz (a już się robi), to atmosfera i nastrój wejdą do środka i będzie lepiej. Pójdzie z górki.
Wianek bardzo delikatny, oryginalny w kolorze. Bardzo kobiecy.