Bezsenność.... A dlaczego lampki się tak przepalają? Problem z instalacją elektryczną? Pamietasz co się u mnie wydarzylo w sierpniu.... Wcześniej się uszkadzaly różne urządzenia.... Przepalały żarówki....
Świetne te Twoje dekoracje. Bardzo podoba mi się mchowa kula a'la bukszpan.
Muszę moje czerwone badyle przed domem na Twój wzór przyozdobić czerwonymi bombkami.
Macham i życzę miłego dnia
Jeszcze nie chyba sobie zegraek z czerwonym paskiem zażyczę od Mikołaja.
Coś spać ostatnio nie mogę.... Za dużo troski o moich pracownikow, przed nami głębokie zmiany od stycznia..... Ale już wszystko się powoli klaruje.
U mnie sikorki szaleją na wiśni pissardi, mała jeszcze ale daje im schronienie. Wieszam taką kulkę na wiśni, sikorki siadają na gałązkach i się dokarmiają. Na szczęście u mnie nie ma na razie drapieżników, chyba jeszcze nie odkryły mojej stołówki i gości. Jesli jednak odkryją ... No cóż sama matka natura.... Też to muszę zaakceptować. Pst już nie dyskutuję
Dlatego Eluś tak jak Bogdzia radzi karmnik postaw lub powieś w okolicach drzewka.
Zaparłam się i ćwiczę 4 razy w tygodniu, dwa z koleżankami, dwa sama w domu a planuję 3. Będę 44 letnią akrobatką biegać nnie będe...nie lubie.....nie pasuje mi...
Zastanawiam się co robić aby w dobrej skondycji dotrwać do 86 roku życia....
A czy twarz można ćwiczyć?