Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 00:58, 17 gru 2013

Ale ma radochę, że zrobiłam sama

On jest wielofunkcyjny, jak skońcża sie święta to zdejme te gałązki, zmienie kokardę na bardziej błyszczącą, taka perłową jak bombki i będzie wersja sylwestrowo-noworoczna, i tyle

Jutro zabieram sie za kolejne dzieła......ale sie rozkręciłam wiankowo, tylko muszę dokupić kleju bo wypaprałam to co miałam przez nieumiejetne klejenie i brak wprawy.
Margarete 00:58, 17 gru 2013

paniprzyroda napisał(a)
Hej, Małgosiu, widzę, że też nadrabiasz nocą... Pies łakomczuszek! Pozdrawiam!

Pozdrawiam równiez Mariolko !
Madzenka 06:28, 17 gru 2013

Radocha z pierwszego wianka przednia. Czekam na kolejne wianki
Mala_Mi 08:42, 17 gru 2013

Margarete napisał(a)
A teraz prapremiera...........pokaże mój pierwszy własnoręcznie zrobiony wianek świąteczny, w rzeczywistości jest ładniejszy niż na fotce, ale robiłam zdjecie telefonem bo mój aparat popsuty ( czeka na wysłanie do serwisu...... juz jakis czas czeka.........i jak jest potrzebny to mi sie o tym serwisie przypomina.........)

Oto On (te jasne bombki sa wszystkie w jednym kolorze tylko na fotce jakoś tak byle jak wyszło) :

Dobrze, że to kolor tylko foto..bo mi sie skojarzyło z jajami opuchlaka

Mi się podoba I własna robota I zabawa przednia I też wypaskudziłam cały klej i brakło. .... początki podobne ..
Moja synowcia też czerwonym autem z takimi rzęskami kiedyś przyjechała, i też pobiegłam zrobić foto .. i aparat miałam zepsuty 2 miesiace lub lepiej. i ciągle nie mogłam dojść do serwisu.. pies mi też zawsze polował na słoninkę... ile kombinacji był, aby siegnać...

Dużo wspólnego mamy .. tylko ja mam teraz lenia.. a do świat tydzień.

Bogdzia 09:00, 17 gru 2013

Małgosiu fajny wianek , bardzo ładne bombki.Ach ta Anka , jajka opuchlaka.....co też jej przychodzi do glowy.Miłego dnia.
Margarete 09:33, 17 gru 2013

Mala_Mi napisał(a)

Dobrze, że to kolor tylko foto..bo mi sie skojarzyło z jajami opuchlaka

Mi się podoba I własna robota I zabawa przednia I też wypaskudziłam cały klej i brakło. .... początki podobne ..
Moja synowcia też czerwonym autem z takimi rzęskami kiedyś przyjechała, i też pobiegłam zrobić foto .. i aparat miałam zepsuty 2 miesiace lub lepiej. i ciągle nie mogłam dojść do serwisu.. pies mi też zawsze polował na słoninkę... ile kombinacji był, aby siegnać...

Dużo wspólnego mamy .. tylko ja mam teraz lenia.. a do świat tydzień.

Jaja opuchlaka..................nie mogę z tej naszej Malej Mi vel Ani asc.........juz tak będę zawsze myslec o tym wianku, nie inaczej...............chociaz bombki w naturze są biało-perłowe..........

Bogdzia napisał(a)
Małgosiu fajny wianek , bardzo ładne bombki.Ach ta Anka , jajka opuchlaka.....co też jej przychodzi do glowy.Miłego dnia.

Marzena2007 napisał(a)
Radocha z pierwszego wianka przednia. Czekam na kolejne wianki

Z każdym kolejnym bedzie lepiej...........
dominika_rew 09:42, 17 gru 2013

Ten wianek jest cudowny - naprawdę!
makkasia 14:06, 17 gru 2013

Margarete napisał(a)

Bedzie wisiałw przedpokoju / wiatrołapie to znaczy na drzwiach wejściowych ale od wewnatrz, jako przeciwwaga tego własciwego wianka powieszonego od zewnątrz. Ten zewnętrzny bedzie na jodle.

Wooow ale Ty masz zdolnosci pierwszy w życiu a wygląda jakbyś nic przez całe życie nie robiła tylko wiła wianki szoook!!!