Ogród z rzeźbą
17:41, 17 lip 2016
Zachwycające tawuły! Rożyczki będziesz przenosić? Aniu chyba dopiero co je tam posadziłaś, Karol może dostać nerwa, jak i Minerwa. U nas nie mają lekko.
Ogród pełen magii!!!!
Ogród pełen magii!!!!
Iwonko nadrobiłam zaległości. Fajny przegląd trwa zrobiłaśDo anabelek i ja się przekonałam tylko mam zamiar wsadzić je w obwódkę z tawuły może nie będą się tak pokładać. Smutno mi ,że ni będę na spotkaniu u Ciebie,ale co zrobić siła wyższa a na dodatek jeszcze szyba w samochodzie mi pękła i w sobotę na 13 mam umówione przełożenie. Mam rodzinę w Kaliskach więc jak będę tam jechać koniecznie wstąpię do szkółki we Franku.
Edit: u nas też cały dzień leje nie mam już gdzie deszczówki gromadzić a mam chyba 2000 litrów zgromadzone.
Romcia fajnie już masz
Czyli mówisz, że tawuły już czas ciachać
witaj,
przyszłam podczytać ABC jeżówkowejeżówki piękne masz i nie tylko je zresztą.
Przedpłocia zazdroszczę - u mnie by nie przeszło i nie przez pijaczków, a pieski - dlatego mam żywopłot z tawuły... kłują drobne gałązki i psy nie włażą.
Mojego małego rudzielca też ostatnio z pralki wyciągałam. Domi, piękny busz zaczyna Ci się rozrastać
. I przetworów Ci zazdroszczę, ja w tym temacie zielona jestem a i czasu nie mam
.
Ja tawułki kocham, tawuły trochę mniej.
Sylwuś zdjęcia zrobiłaś super, nie gadaj. Te z promieniami wymiatają. I zdjęcie Krzysia w roli Giliwera świetne. Strasznie się cieszę, że mogliśmy Was gościć, było super. Mam nadzieję, że jeszcze w tym sezonie się u nas spotkamy. Zła jestem bo o tej atkinidii zapomniałam. Ale nic to, wykopiemy i będzie czekać. Miałam jeszcze dla Ciebie afrykańską maskę i zapomniałam Ci dać
. Sylwuś tyle się nasłuchałam wczoraj wspaniałych rzeczy o ogrodzie, że jeszcze do dziś mnie trzyma
. Wielki buziak Kochana i kilka foteczek ode mnie
![]()
![]()
![]()
![]()
Sylwuś i jeszcze tą kostrzewę siną spod oczka mogłam Ci dać.
Karol wydaje mi sie że berberysy pod butelkami to dobry sposób na rozmnażanie berberysów które nie mają nasion te szlachetniejsze.U mnie wszystkie szadzonki tym razem mają się dobrze nawet ta 15cm.