Ja z rodzicami na wakacje też jeździłam po Polsce, takie były czasy, ale wcale tego nie żałuję Ojciec działał w PTTK-u, wiec sporo skorzystałam i ja.
Przewodnik w Wieliczce mówił, że statystyczny Polak odwiedza kopalnię 3 razy w życiu. Pierwszy raz z rodzicami lub szkolną wycieczką, drugi raz kiedy przyprowadza swoje dzieci, trzeci raz na emeryturze.... Nie wiem dlaczego ale poczułam się staro
Jak ją będziecie nosić to dacie Wiadomo, że ta.ki maluch daleko nie pochodzi. Zobaczycie, będzie bardzo fajnie no i w sierpniu nie będzie już takich tłumów.
Naprawdę fajnie było Może w sierpniu uda nam się wyskoczyć na parę dni gdzie indziej.
Jeszcze pojedziesz. Raz na kilka lat fajnie jest się tam wybrać.
A my mogliśmy sobie odpocząć eMkowi to nawet się przysnęło.
Mam chyba 2 rodzaje jeżówek Myślicie że to te same?
Moje Silverki w szpalerze (kancika dalej nie zrobiłam). Korci mnie żeby im coś posadzić w nogach, tylko nie wiem co
Silverki z szerszej perspektywy
Z drugiej strony szpaler tawuły szarej. Też bym je czymś podsadziła. Nie patrzymy na budowlę
I razem. Pomiędzy kulami ma być ławka a z tyłu Anabellki
Wszelkie pomysły mile widziane
Czy zostawić tak jak jest?
ja się dzisiaj wkurzyłam, bo specjalnie rano się zerwałam i pojechałam do brico, miały być silvery tanie, no i były tylko kyushu, a tych nie chcę muszę polować dalej
budowlę uwielbiam, tęsknię za swoją
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"