moja już niszczy coraz mniej .....jedynie kamyczki czasem fruwają przy jej tempie przebiegu ....czasem coś zadepcze ,ale ogólnie jest już grzeczna .....ale jak była młodsza ( teraz ma 3 lata )to niszczyła strasznie ....
dziękuję bardzo za komplementy .....film akcji haha
dziękuję ....u Ciebie już jest pięknie .....co działasz ?
Hmmm czy rosną to się dopiero okaże, bo mam je drugi i trzeci sezon i na razie doopy nie urwały kwitnieniem bo malusie kupowane, ale niektórym widzę, że miejsce spasowało i na dzień dzisiejszy tylko jednego straciłam, więc na tą ilość chyba nieźle posadzone. Ten sezon powinien pokazać coś więcej
tu z zeszłego sezonu
Bardzo lubimy seler naciowy...szkoda,że wcześniej wyrzucałam końcówki,szybko się ukorzeniają,będzie zielona natka bo na łodyżki to chyba nie mam co liczyć.
Ewuniu nie daję się!!! Dzisiaj piłam kawkę na Z.
syn mi je przeniósł i pergolę też ....co prawda ile było przy tym klnęcia ....ech ....ale nieważne ,bo mi bardzo pomógł
umbrowa znika .....umbry są w dawnej brzozowej ,bo brzozy są przesadzone w zagajnik
fotki robocze i syf narazie na ogrodzie ale powolutku ogarnę
haha .....,żebyś depresji nie dostała widzisz jaki sajgon
wolę motywować ,niż wpędzac w depresję
a dziś tylko przy placyku ogarnęłam i to nie do końca ....
do obsadzania używam rośliny ,które powysadzałam z przodu i z boku
specjalnie dla Ciebie mój bałagan
bardzo bardzo Ci dziękuję za ten projekt .....cały czas jestem zachwycona efektem
chciałabym do maja pokończyć te przeróbki ,bo .....nie wiem jak to dalej będzie z czasem i muszę się liczyć ze wszystkim
czekam cierpliwie ,aż runianka się rozrośnie ....
klony puszczają listki i migdałek w buksach zaczyna