Ja pamiętam ten czas jak powstało ogrodowisko, było wtedy jeszcze dość mało osób na forum. Nawet się zalogowałam ale jakoś nie miałam czasu wchodzić i po jakimś czasie sie wylogowałam. Ale jak to mówią, jesli coś jest naprawdę dobre to i tak do tego wracamy Zatem powróciłam zagłębiając się w w te piękne ogrody
Maja nie używa drona, a ekipa operatorska Od niedawna.
W mojej pracy się nie przyda, bo ja nie nagrywam filmów, a fotek nie będę póki co z lotu ptaka robić
Łapy podrapane od grzebania Niezły bajzel w ogrodzie, wory śmiecia
Wymiana zmarzlin pozimowych czyszczenie tui od środka, same najgorsze zajęcia.. ale siedzenie było i karkóweczka też była, i papryczka i cukinia. Same delicje. W ogrodzie porządki osobiste. bez udziału "osób trzecich"
Nikt do nas nie wpadł z wizytą, można było się skupić i jak na kolanach czołgaliśmy się pod tujami, to powiedzieliśmy sobie, że fajnie tak razem pracować w swoim ogrodzie.
Żeby nie było że tylko piszę na forum a nie działam - idę zrywać darń w przedogródku. Pomysł już mam (wstępnie) ale muszę najpierw pozbyc się trawy i nawieźć humusu żeby przygotować podłoże dla roślinek.
Chcialabym wreszcie założyć swój wątek ale się wstydzę. Wasze ogrody są już takie piękne a u mnie jeszcze tu i ówdzie gruz po budowie zalega....
I boję się że moje plany znow pokrzyżuje pogoda (czytaj zaleje i wymyje mi z ogrodu wszystko nad czym pracowałam) ale tego nie da się przewidzieć ani zatrzymać. Góry nasze, takie nieprzewidywalne
Póki co u nas zaledwie 10 stopni. Mam nadzieję, ze u Was cieplej i niedługo zobaczymym nowe zdjęcia z prac ogrodowych.