W ogóle czosnki, które w ub. roku dzieliłam w tym są dużo drobniejsze i nie wszystkie będą kwitły. W tym roku nie będę im obrywać liści, niech cebulki się wzmocnią i odbudują.
Dzięki Bogdzi wiem jakim Rh cieszyłem się przez 15 lat. To Nowa Zemla. Teraz mam wielką i małą.
Bogdziu, tę małą chcę wykopać i posadzić w innym miejscu. W to miejsce chcę posadzić Calsapa. Jakie Twoje zdanie?
Trzmiele kwiaty oblatują
Tę azalię chcę przesadzić, bo rośnie na środku rabaty. Później zbytnio się rozrośnie. Jak sadzicie, przesunąć ja do rodków czy zabrać na inną działkę?
kiedyś o tym myślałam ,ale za dużo chciejstw i roślin chcę mieć ....nie lubię monotonii ....znaczy lubię u kogoś .....
powinnam zmienić nazwę na wesoły ogród ?
u Ciebie zaczęłam nadrabiać ,ale stron natrzaskane ....ech...
burza straszna wczoraj była ,prądu nie było ,neta nie było i jestem do tyłu ....
dzisiaj wreszcie ukończyłem rabatę. uff.
Na razie nieciekawa
to zielone po lewej to przekwitnięte cebulowe. Zostaną wyplewione ( rabata będzie szersza) i posadzone na nowo, grupami.
Mimo iż niewiele jednak jest już co pokazać
o kurcze dobrze, że o tym napisałaś bo ja właśnie mojej pozwoliłam się płozić po ziemi z nadzieja na piękne runo z niej zrobione, ale nie chcę by wszystkie rośliny zjadła Czyli muszę ją mocno pilnować. Dzięki
mam jakiś straszny czasobrak ....nie jestem w stanie nadążyć w moich ulubionych wątkach
Psina na szczęście nie miesza kory z kamyczkami ....zdarza się ,że coś wpadnie ,przy jej wielkości ,masie i prędkości ....ale wie ,gdzie może chodzić ,a gdzie nie
prędzej ,to rozsypuje kamyczki na ścieżkach ....
wesoły ogród podoba mi się ....może nazwę powinnam zmienić
tu wiecznie wszystko niszczyła ....poukładałam kamienie i dałam rojniki ....ciekawe ,czy się utrzymają
Dziewczyny dzięki że zaglądacie w niedzielę mam komunię syna i nie wyrabiam.
Odpowiem na wszystkie putania w przyszłym tygodniu i muszę wstawić zaległe zdęcia - wczoraj zasnęłam przy wstawaniu na zachętę tylko fotki wisterii Domino - bo mnie zaskoczyła milutko . Muszę anpi dać znać