Ogrodowy spektakl trwa ...
01:52, 03 maj 2018
chlebek upieczony zmykam
szykuję się na lilaki i już jadę jutro - u mnie już przekwitają nie mam wiele za to oglądać, wąchać i spotkać się to będzie bardzo superowo,
Cieszę się niezmiernie że lilaki w tym roku u Pani Elżbiety Guzikowskiej-Konopińskiej bo będzie nas oprowadzać osobiście i pokaże nie tylko lilaki.
Pani Elżbieta fascynuje się ogrodami japońskimi wiec pewnie i o tym będzie.Napisała książkę Ogród japoński którą właśnie nabyłam i podczytuję.
Jeszcze do niedawna kompletnie nie interesowały mnie ogrody japońskie a już te w stylu japońskim ani trochę. Owszem byłam we Wrocławiu w ogrodzie i podziwiałam.
Dopiero w zimie przeglądałam książkę w zasadzie wnętrzarską i mi pikło.
Nie chodzi mi o to że chciałabym mieć taki ogród / powodów wiele/.
Po prostu zaczynam się tym interesować bo idee są mi bliskie i jest to ciekawe.
No i oczywiście chciałabym pojechać do Japonii

a może najpierw do Chin - oczywiście zwiedzać ogrody.
Późno już - zaczynam śnić
pozdrawiam wszystkich
szykuję się na lilaki i już jadę jutro - u mnie już przekwitają nie mam wiele za to oglądać, wąchać i spotkać się to będzie bardzo superowo,
Cieszę się niezmiernie że lilaki w tym roku u Pani Elżbiety Guzikowskiej-Konopińskiej bo będzie nas oprowadzać osobiście i pokaże nie tylko lilaki.
Pani Elżbieta fascynuje się ogrodami japońskimi wiec pewnie i o tym będzie.Napisała książkę Ogród japoński którą właśnie nabyłam i podczytuję.
Jeszcze do niedawna kompletnie nie interesowały mnie ogrody japońskie a już te w stylu japońskim ani trochę. Owszem byłam we Wrocławiu w ogrodzie i podziwiałam.
Dopiero w zimie przeglądałam książkę w zasadzie wnętrzarską i mi pikło.
Nie chodzi mi o to że chciałabym mieć taki ogród / powodów wiele/.
Po prostu zaczynam się tym interesować bo idee są mi bliskie i jest to ciekawe.
No i oczywiście chciałabym pojechać do Japonii
Późno już - zaczynam śnić
pozdrawiam wszystkich