Wybaczcie teraz będę bywać rzadziej na forum. Wprowadzam program "naprawczy" czyli macham zbiorowo a dopowiadam tylko na pytania no czasami na zaczepki
Kasiu moje kiku są szczepione za nisko, powinnam była je kupic szczepione zdecydowanie wyzej. Ale mysle jak je ujarzmić po kwitnieniu
No jestes miszcz.... Bo ukatrupić bagatelle nie jest łatwo... Moje sa bezobsługowe...
Uwielbiam klony. Ale jesli na front to zbieralabym kase do skarbonki i szukała platanow w dobrej cenie one nawet zima maja ładna, regularna, kulista korone
Przed trzmielinkami rosnie carex morrowi variegata. Bardzo jest podobna do ice dance z tą roznica ze rosnie w kepie a nie rozlazi sie rozlogami jak ice dance
Mam kompostownik. Dwie pełne komory wystarczyły mi zaledwie na okopczykowanie roz na zime. Teraz zbieram kolejne 3 komory
Rabatka taka zgrabna Ci wyszła
Przed carexami daj żurawki, dodadzą koloru. A jak się wszystko rozrośnie, to poprzesadzasz Moje żurawki systematycznie miejsca zmieniają
Ice dance rozrasta się, ale zanim zajmnie całą rabatkę, to jednak trochę potrwa.
Aaa, nie poznałam Cię kobietko
I... trawki przyszły
Madżen ostatnio studiuję Twoją rabatę z trzmielinammi, czy dobrze się domyślam że na przodzie tej rabaty jest carex ice dance??
A poza tym to ja uwielbiam Twój ogród i przed zmianami i w trakcie zmian i po zmianach ... pozdrawiam .. aaa co myślisz o klonach globosum na front (na platany nie ma funduszy) ...????
Pulpecikowa rabata - w plecach ma małe jeszcze gracki, a między trzmielinami rośnie Odętka - ta wyzsza trzmielina rośnie może od miesiąca ale szybko goni starsza koleżankę. Przed obwódką małe Ice dance pobrane ze starszych traw
Basiu ... u mnie Ice rośnie sobie jak chce. Wiosną wyskubuję co brzydkie i ... zapominam o niej. I nawet nie wiem co później Chyba w niczym nie przeszkadza bo mam kepy które rosną ileś lat i nic z nimi nie robię.
Pytałaś w moim wątku o trawkę.
Lucynko, to zimozielona Ice Dance. Jest bezproblemowa.
Widzę że prace u Ciebie nabierają rozpędu. Życzę siły i cierpliwości, będzie dobrze.
Z przyjemnością oglądam Twoje fotki...są takie kolorowe.Sasanki urzekają swoją urodą,szachownica kąpie się w słoneczku...a Ice Dance pokazała kwiaty.Muszę jeszcze 2 tyg.poczekać na takie widoczki...Ice D.jeszcze u mnie nie rozkwitła,coś tam dopiero się pokazuje.
Hmmm ... może i to ten carex Kupiłem wczesną wiosną 5 sadzonek wiec już mam Na zawilce wciąż poluję W szkółkach coraz więcej materiału wiec gdzieś go na pewno dopadnę
To nie były zawilce, doszedłeś do wniosku że nim się moja rozrośnie i zdolna będzie do podziału, to minie zbyt dużo czasu.
To była traka Ice Dance o ile już. Ale mogę się mylić.
Małgosiu tak naprawdę to chyba cisa nie będzie i wtedy obwódka byłaby ok.
Tak sobie myślałam, że może być za mało miejsca na wszystkie roślinki
Jak będzie kostka to zdecydujemy co i jak
ja bym już tej obwódki nie dawała z bukszpanu, będą już formowane cisy
Ice Dance by wystarczyła, będzie bardzie pierzaście
tam masz już kostkę od krzywika (bo nie powiem od linijki), żeby nie było zbyt sztywno