Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

anabuko1 07:25, 30 kwi 2015

Nie wiem czym się najpierw zachwycać. Bo jest dużo roślin , które i ja lubię.
Najpierw podobało mi się to zadjątko z huśtawką i rodkiem.
Piękne ujęcie.Piękny zakątek
Masz ładne i ciekawe hosty.To wszystkie, czy jeszcze gdzieś je masz??
Żurawki , sopro ,ładne, dorodne , kolorowe kępy.
Migdałek pięknie ukwiecony, mój jeszcze nie
Rodki piękne kolorki

Margarete 15:50, 30 kwi 2015

Byłam .......i tez sie przeraziłam że mój perkuowiec spóźniony w porównaniu do twojego..... bo jeszcze nawet nie ruszył .....ale doczytałam i spoko.........
Do jutra!
Rench 16:02, 30 kwi 2015

Czy twoja Hosta Yellow Polka Dot Bikini jest taka jak powinna być?
Ja też sobie ją sprawiłam,ale chyba nie jest to jednak ona.Na szczęście zapłaciłam za nią,jak za każda inną,więc nie rwę włosów,że pomyłka
popcorn 18:36, 30 kwi 2015

Magda, ice dance nie jest niziutka, jak sie wezmie za rosniecie to 45 cm bedzie miala Zajrzyj do Any-Art albo Sebka jakie maja potwory!!
rozplenica to ta ktora Ci kupowalam? Jesli tak, to 1,5m wysokosci i tylez srednicy hihi

pozdrawiam!
Luckaa 21:53, 30 kwi 2015

Jakie hosty duze, moje jeszcze takie malenkie.
Kasik 07:35, 01 maj 2015

Wiosna w różnych rejonach przyszła o innej porze i wydawałoby się, że u nas najszybciej, ale u nas takich host spodziewam sie za jakiś czas. Niektóre jeszcze nie wyszły z ziemi.

Pieknie u Ciebie Madziu, Migdałek jak królewna- cały w kwiatkach. Mój nie przeżył eksmisji.

Buziol
Nikita 10:03, 01 maj 2015

Iwk4 – argumenty dostarczymy !!! Cyknę fotkę, żeby „niedowiarek” uwierzył. Co 60 cm to stanowczo za blisko…chyba że ma powstać z tych szmaragdów ścisły „zielony mur”.

anabuko1 – Aniu cieszę się, że ci się u mnie podoba. Hosty „złapane w kadrze” tylko z dwóch rabatek, jest ich dużo więcej…pochowane po cienistych zakątkach ogrodu.

Margarete – spokojnie Małgoś…u mnie też większość „zieleniny” jeszcze w pąkach.
Do zobaczenia za chwilkę.

Rench – Reniu w tam tym roku Yellow Polka Dot Bikini była taka jak powinna…po prostu śliczna łamane przez urocza. W tym roku jeszcze nie odmeldowała się po zimie. Rośnie w głębokim cieniu, więc dam jej jeszcze chwilkę zanim zacznę się wściekać, że stała się przysmakiem jakiejś nornicy.

popcorn – Carola, napisałam że ICE DANCE jest niziutka, bo ten znajomy (dla którego było to info), miał wcześniej doczynienia tylko z ogromną trawą pampasową więc nie ma co porównywać…zraził się okrutnie do traw !!!
A co do rozplenicy…to nawet nie ma mowy, żeby taka wielka urosła…nie mam tyle miejsca. Jak się obudzi po zimie to muszę z nią poważnie porozmawiać!!! Niech się nawet nie wygłupia…bo ją przestanę lubić!!!

Luckaa – urosną Lucyno…szybciutko urosną!

Kasik – Ale się zamieszanie zrobiło. U mnie hosty też tylko kły pokazują i to na dodatek nie wszystkie, bo niektóre jeszcze się po zimie nie odmeldowały…te fotki są z tamtego roku (znajomy chciał zobaczyć, to wkleiłam)
Ivvvona 20:29, 01 maj 2015

Hej, Nikita ślicznie u Ciebie. Nie wiem co chcesz zgapiać, ale zgapiaj do woli Czy Twój perukowiec puszcza już coś po zimie? Mój jeszcze nie daje oznak życia.
popcorn 20:59, 01 maj 2015

popcorn – Carola, napisałam że ICE DANCE jest niziutka, bo ten znajomy (dla którego było to info), miał wcześniej doczynienia tylko z ogromną trawą pampasową więc nie ma co porównywać…zraził się okrutnie do traw !!!
A co do rozplenicy…to nawet nie ma mowy, żeby taka wielka urosła…nie mam tyle miejsca. Jak się obudzi po zimie to muszę z nią poważnie porozmawiać!!! Niech się nawet nie wygłupia…bo ją przestanę lubić!!!

hehe, no pewnie, w porównaniu z pampasówką to mikrusek Ta odmiana rozplenicy jest wielka, ale bosko wygląda taka duża, właśnie. Może znajdź jej inne, lepsze miejsce gdzie może urosnąć? Obawiam się ze rozmowa może nie pomóc hehe

Wkleisz parę fote ze spotkania u Kasi u mnie, plis? Skleroza chorobowa - bez aparatu pojechałam. Masakra:/
Nikita 07:33, 02 maj 2015

Ivvvona – Iwonko, mój perukowiec już „ruszył”

popcorn – już się robi….fotki zaraz BENDOM.
Carola, wklej u mnie fotkę tej hosty co ją od ciebie wczoraj dostałam – będzie mi łatwiej ją zidentyfikować.
A…i jeszcze nazwę tego wystawcy funkii z Opatówka.