Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Co z tym ogródeczkiem począć 17:00, 23 mar 2016

Do góry
Ale wianek super i te dzieła dzieci, masz juz świątecznie, to dumaj co wsadzić
Czasem słońce czasem deszcz 16:51, 23 mar 2016

Do góry
Milka napisał(a)
Marudzisz...wianek bardzo wiosenny i fajny w prostocie

Bo jak się człowiek naogląda ładnych wianków na forum to poprzeczka rośnie
Co z tym ogródeczkiem począć 16:43, 23 mar 2016

Do góry
Piękny wianek i zajączki- szczególnie że robione małymi rękami
Czasem słońce czasem deszcz 16:06, 23 mar 2016

Do góry
Marudzisz...wianek bardzo wiosenny i fajny w prostocie
Zielonym od linijki - ogród Ivony 14:57, 23 mar 2016

Do góry
Juzia napisał(a)

Wianek mchowy...

Juzia a zrobiłam te jaja coby wianka nie pleść
Zielonym od linijki - ogród Ivony 14:50, 23 mar 2016

Do góry
ivo napisał(a)

Motylku jedno wyszło całe, drugie z dziurką od góry a tzrecie tylko połowa i to ta co miało na niej stać i teraz jest problem żeby je postawić jakoś.
Może przytrę trochę papierem ściernym to się zrobi takie płaskie i będzie stało albo coś podłoże.

Wianek mchowy...
Boćkowe perypetie ogrodkowe 14:38, 23 mar 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Bociuś...

Co do mnie to trzeci wątek już pół roku ciągnę - ostatnio wianek machnąłem i pół forum przyszło go oglądać, już trzeci tydzień się nim jarają Pokazałem koleżankom na studiach i też cmokały - nad wiankiem, nie nade mną rzecz jasna

W ogrodzie Danusi perfekcja do potęgi entej - szał ciemiernikowy, nowy dywan rozłożony - perfekcyjne królestwo w najlepszej formie - tam mus nadrobić zaległości

U cioci Gosi storotkowe szaleństwo - w ogrodzie nie ma już miejsca to w domu posadziła - mus jej o ścianach wertykalnych podpowiedzieć

Kindzia robi zlot w czerwcu - liczymy, że skrzydła Cię zaniosą do Pszczyny w tym roku

Nawigatorka szaleje z wątkiem, że tu nawet najzdolniejsi czytacze forum nie nadążąją. Teraz profanacji kul dokonała i powstanie żywopłot bukszpanowy - oprawa ciurkadełka.

W Miłkowie odsłoniły się łuki po winogronach Będą róże, powojniki i rzygacze lub sikające putto (I hope so!)

Ana art zaczeła działać w ogrodzie - jeśli chodzi o liczbę wykonanych prac to nie wiem czy nie jest na prowadzeniu. Mus dogonić

Polinka jaja robi... 55 sztuk - co jak co, ale wg mnie powinna zrobić jeszcze jedno - co by parzyście było, jak to Pan Bóg w zamyśle miał

Madżenka tak obsadza donice, ze wszyscy dooopościsku dostają - a ja to już na pewno Musi nam coś na rozluźnienie polecić z H.

Mała Mi muminkuje - rozumiem, że doczytałaś, że teraz są muminki do kwadratu?

Ola leon wszystkich doprowadza do depresji swoją perfekcją - o ogrodzie nie wspominam

Juzia jedzie na południe, z zaproszeń nie chce skorzystać - a my tacy gościnni

Ewa004 planuje intensywne kopanie - ale do tej pory nie wiem czy tuje zostają czy jednak będzie widoczny mur

Karolina popcorn takie cuda wysiała, że jak to wzejdzie i zacznie owocować to będziemy się pewnie wszyscy zastanawiać czy to marchewka czy jednak pomidor... Aha - z Tajlandii wróciła - wspólne Filipiny w 2017 już planuje z nią całe forum

Nicol 21 ma pieska... Nadpobudliwego - suczka albo pies, więc nie wiem czy jestem wujkiem czy ciocią tego maleństwa

Marta Zielona nabawiła się łokcia tenisisty i się rehabilituje... Ale w Katarze mógłbym leczyć każdą dolegliwość

KAcha123 drzewa nakupiła - dasz wiarę? Jakby mało miała

Iwk4 kupiła kule bukszpanowe przecenione na 75% - a wystarczyło rozbić doniczkę Już szykuję chytry plan

MAD jajo robiła - i kuchnię ufafluniła... Ale za to teraz lśni jak psu... futro

Jazzy będzie zbijać trumny warzywne - całe forum czeka na zdjęcie surowych dech

Kuba Ewa doniczki obsadziła - ale same doniczki takie ładne, że pokrzywa wyglądałaby w niej szlachetnie

MArgarete spotkanie grupy łódzkiej ostatnio zorganizowała

Eee tam też trumny warzywne zbija Będzie też powstawać przedogródek w tym roku

Gosia malkul wróciła z wywczasów i za robotę się wzięła Ale zapuściła ogród okropnie, bo nie dość, że drzewo na schodach jej wyrosło to jeszcze mchem zdążyło się pokryć i kwiaty stokrotek wydać

Ewakatowice coś nas ostatnio mniej kocha... Ale kwiatkami pochwaliła się na szczęście

To taki przegląd pierwszych 7 stron Resztę niech zrobi ktoś inny - bo ja w końcu student dzienny - na dodatek ciężko pracujący

Ooo, a o mnie nie wspomniał
Czyli mało ważnam
Czasem słońce czasem deszcz 14:37, 23 mar 2016

Do góry
Kamajla napisał(a)
Ewciu, bardzo ładny wianek też mam taki w planach

Pokazuj !!
Czasem słońce czasem deszcz 14:35, 23 mar 2016

Do góry
Juzia napisał(a)
Jak Ci wianek bidny się wydaje to go upiększ!
Ja bym i taki chciała, bo nie mam żadnego

Ty wyjeżdżasz więc nie musisz mieć
Jak swój zacznę upiększać to przestanie być ekonomiczny
Anna i Ogród 13:13, 23 mar 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)

U mnie też przymroziło ostro ale od rana słońce świeci choć wiatr mroźny.
Wykorzystałam pogodę i podcięłam wierzby i perowskię.

Wianek też zaplotłam z gałązek wierzby. Na razie tylko podstawę a co do ozdób to zobaczymy kiedy indziej.

A ja w pracy
Anna i Ogród 12:37, 23 mar 2016

Do góry
Napia napisał(a)
U mnie dzisiaj-3 rano było i szron leżał na trawie, a wiosna miała być

U mnie też przymroziło ostro ale od rana słońce świeci choć wiatr mroźny.
Wykorzystałam pogodę i podcięłam wierzby i perowskię.

Wianek też zaplotłam z gałązek wierzby. Na razie tylko podstawę a co do ozdób to zobaczymy kiedy indziej.
Blyxa i elipsa 09:29, 23 mar 2016

Do góry
naprawiłas już ten wianek? pokażże nam cosik z ozdób
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 09:10, 23 mar 2016

Do góry
Wianek wyszedł przepieknie. kocham taki umiar! i jajo też bardzo ładnei sie prezentuje wyglada jakby było bardzioej szarawe niż biale czy to zasługa światła?
Boćkowe perypetie ogrodkowe 23:52, 22 mar 2016

Do góry
Bociuś...

Co do mnie to trzeci wątek już pół roku ciągnę - ostatnio wianek machnąłem i pół forum przyszło go oglądać, już trzeci tydzień się nim jarają Pokazałem koleżankom na studiach i też cmokały - nad wiankiem, nie nade mną rzecz jasna

W ogrodzie Danusi perfekcja do potęgi entej - szał ciemiernikowy, nowy dywan rozłożony - perfekcyjne królestwo w najlepszej formie - tam mus nadrobić zaległości

U cioci Gosi storotkowe szaleństwo - w ogrodzie nie ma już miejsca to w domu posadziła - mus jej o ścianach wertykalnych podpowiedzieć

Kindzia robi zlot w czerwcu - liczymy, że skrzydła Cię zaniosą do Pszczyny w tym roku

Nawigatorka szaleje z wątkiem, że tu nawet najzdolniejsi czytacze forum nie nadążąją. Teraz profanacji kul dokonała i powstanie żywopłot bukszpanowy - oprawa ciurkadełka.

W Miłkowie odsłoniły się łuki po winogronach Będą róże, powojniki i rzygacze lub sikające putto (I hope so!)

Ana art zaczeła działać w ogrodzie - jeśli chodzi o liczbę wykonanych prac to nie wiem czy nie jest na prowadzeniu. Mus dogonić

Polinka jaja robi... 55 sztuk - co jak co, ale wg mnie powinna zrobić jeszcze jedno - co by parzyście było, jak to Pan Bóg w zamyśle miał

Madżenka tak obsadza donice, ze wszyscy dooopościsku dostają - a ja to już na pewno Musi nam coś na rozluźnienie polecić z H.

Mała Mi muminkuje - rozumiem, że doczytałaś, że teraz są muminki do kwadratu?

Ola leon wszystkich doprowadza do depresji swoją perfekcją - o ogrodzie nie wspominam

Juzia jedzie na południe, z zaproszeń nie chce skorzystać - a my tacy gościnni

Ewa004 planuje intensywne kopanie - ale do tej pory nie wiem czy tuje zostają czy jednak będzie widoczny mur

Karolina popcorn takie cuda wysiała, że jak to wzejdzie i zacznie owocować to będziemy się pewnie wszyscy zastanawiać czy to marchewka czy jednak pomidor... Aha - z Tajlandii wróciła - wspólne Filipiny w 2017 już planuje z nią całe forum

Nicol 21 ma pieska... Nadpobudliwego - suczka albo pies, więc nie wiem czy jestem wujkiem czy ciocią tego maleństwa

Marta Zielona nabawiła się łokcia tenisisty i się rehabilituje... Ale w Katarze mógłbym leczyć każdą dolegliwość

KAcha123 drzewa nakupiła - dasz wiarę? Jakby mało miała

Iwk4 kupiła kule bukszpanowe przecenione na 75% - a wystarczyło rozbić doniczkę Już szykuję chytry plan

MAD jajo robiła - i kuchnię ufafluniła... Ale za to teraz lśni jak psu... futro

Jazzy będzie zbijać trumny warzywne - całe forum czeka na zdjęcie surowych dech

Kuba Ewa doniczki obsadziła - ale same doniczki takie ładne, że pokrzywa wyglądałaby w niej szlachetnie

MArgarete spotkanie grupy łódzkiej ostatnio zorganizowała

Eee tam też trumny warzywne zbija Będzie też powstawać przedogródek w tym roku

Gosia malkul wróciła z wywczasów i za robotę się wzięła Ale zapuściła ogród okropnie, bo nie dość, że drzewo na schodach jej wyrosło to jeszcze mchem zdążyło się pokryć i kwiaty stokrotek wydać

Ewakatowice coś nas ostatnio mniej kocha... Ale kwiatkami pochwaliła się na szczęście

To taki przegląd pierwszych 7 stron Resztę niech zrobi ktoś inny - bo ja w końcu student dzienny - na dodatek ciężko pracujący
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 22:49, 22 mar 2016

Do góry
butterfly napisał(a)
Ciesze się tylu osobom poprawiłam humor

Jak obiecałam wczoraj, dzis kolejne próby - tez trzy - i zakończone sukcesem Wszystkie rady na wagę złota - dziekuję. A dziś podeszłam do tego ze spokojniejszą głową
Oto moje trzy damy

Zdązyłam jeszcze myknąć do lasu po mech - dekoracja jutro.

Ale w między czasie odrabiania lekcji wianek zrobiłam

Wytrwała jesteś Super jajka i chyba wcale nie aż takie trudne?
Wianek przepiękny. Mam podobne jajeczka ale styropianowe.
Kubusiowo II 22:29, 22 mar 2016

Do góry
Gosiu chwalę po raz kolejny- wianek cudowny!!! Masz złote ręce
Z niecierpliwością oczekuję fot z Kubusiowa. Odpoczywaj i nabieraj sił na ten świąteczny czas.
Co z tym ogródeczkiem począć 22:28, 22 mar 2016

Do góry
ewa004 napisał(a)
I wianek
Może nie taki mega cudny, ale brzydki też chyba
nie

Fajne jaja Pod zajączkami masz dziury czy pełne wyszły?

Wianek prześliczny!

Marzenia i plany vs. rzeczywistość 21:12, 22 mar 2016

Do góry
wianek prześliczny !
Co z tym ogródeczkiem począć 20:54, 22 mar 2016

Do góry
Wianek bardzo ładny machnęłaś
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 19:41, 22 mar 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Piekne jaja.a wianek jeszcze piekniejszy.z czego sa te male jajka na wianku bo fajnie sie prezentują

hihi... też mnie to ciekawi
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies