Bociuś...
Co do mnie to trzeci wątek już pół roku ciągnę - ostatnio wianek machnąłem i pół forum przyszło go oglądać, już trzeci tydzień się nim jarają

Pokazałem koleżankom na studiach i też cmokały - nad wiankiem, nie nade mną rzecz jasna
W ogrodzie Danusi perfekcja do potęgi entej - szał ciemiernikowy, nowy dywan rozłożony - perfekcyjne królestwo w najlepszej formie - tam mus nadrobić zaległości
U cioci Gosi storotkowe szaleństwo - w ogrodzie nie ma już miejsca to w domu posadziła - mus jej o ścianach wertykalnych podpowiedzieć
Kindzia robi zlot w czerwcu - liczymy, że skrzydła Cię zaniosą do Pszczyny w tym roku
Nawigatorka szaleje z wątkiem, że tu nawet najzdolniejsi czytacze forum nie nadążąją. Teraz profanacji kul dokonała i powstanie żywopłot bukszpanowy - oprawa ciurkadełka.
W Miłkowie odsłoniły się łuki po winogronach

Będą róże, powojniki i rzygacze lub sikające putto (I hope so!)
Ana art zaczeła działać w ogrodzie - jeśli chodzi o liczbę wykonanych prac to nie wiem czy nie jest na prowadzeniu. Mus dogonić
Polinka jaja robi... 55 sztuk - co jak co, ale wg mnie powinna zrobić jeszcze jedno - co by parzyście było, jak to Pan Bóg w zamyśle miał
Madżenka tak obsadza donice, ze wszyscy dooopościsku dostają - a ja to już na pewno

Musi nam coś na rozluźnienie polecić z H.

Mała Mi muminkuje - rozumiem, że doczytałaś, że teraz są muminki do kwadratu?
Ola leon wszystkich doprowadza do depresji swoją perfekcją - o ogrodzie nie wspominam
Juzia jedzie na południe, z zaproszeń nie chce skorzystać - a my tacy gościnni
Ewa004 planuje intensywne kopanie - ale do tej pory nie wiem czy tuje zostają czy jednak będzie widoczny mur
Karolina popcorn takie cuda wysiała, że jak to wzejdzie i zacznie owocować to będziemy się pewnie wszyscy zastanawiać czy to marchewka czy jednak pomidor... Aha - z Tajlandii wróciła - wspólne Filipiny w 2017 już planuje z nią całe forum
Nicol 21 ma pieska... Nadpobudliwego - suczka albo pies, więc nie wiem czy jestem wujkiem czy ciocią tego maleństwa
Marta Zielona nabawiła się łokcia tenisisty i się rehabilituje... Ale w Katarze mógłbym leczyć każdą dolegliwość
KAcha123 drzewa nakupiła - dasz wiarę? Jakby mało miała
Iwk4 kupiła kule bukszpanowe przecenione na 75% - a wystarczyło rozbić doniczkę

Już szykuję chytry plan
MAD jajo robiła - i kuchnię ufafluniła... Ale za to teraz lśni jak psu... futro
Jazzy będzie zbijać trumny warzywne - całe forum czeka na zdjęcie surowych dech
Kuba Ewa doniczki obsadziła - ale same doniczki takie ładne, że pokrzywa wyglądałaby w niej szlachetnie
MArgarete spotkanie grupy łódzkiej ostatnio zorganizowała
Eee tam też trumny warzywne zbija

Będzie też powstawać przedogródek w tym roku
Gosia malkul wróciła z wywczasów i za robotę się wzięła

Ale zapuściła ogród okropnie, bo nie dość, że drzewo na schodach jej wyrosło to jeszcze mchem zdążyło się pokryć i kwiaty stokrotek wydać
Ewakatowice coś nas ostatnio mniej kocha... Ale kwiatkami pochwaliła się na szczęście
To taki przegląd pierwszych 7 stron

Resztę niech zrobi ktoś inny - bo ja w końcu student dzienny - na dodatek ciężko pracujący